2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني به راحتي قبول ميكنه سزارينو؟؟ شما خودتون رفتين پيشش؟؟

بله من نرفتم هنوز زنگ زدم ازمنشیش پرسیدم گفت بله انجام میده ب راحتی وبیاین حضوری صحبت کنین هزینشم انگارگفت سه سه ونیم.تومهرگانه وسعدی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
بله من نرفتم هنوز زنگ زدم ازمنشیش پرسیدم گفت بله انجام میده ب راحتی وبیاین حضوری صحبت کنین هزینشم ان ...

سلام خوب هستيد؟

ازين كه مزاحمتون شدم خواستم ازتون بخوام كه لطفأ هر موقع رفتيد پيش دكتر معمارزاده منم باخبر كنيد كه ببينم چي گفتن بهتون و راضي بوديد ازشون يا نه؟

ممنون ميشم وااقعا

بله من نرفتم هنوز زنگ زدم ازمنشیش پرسیدم گفت بله انجام میده ب راحتی وبیاین حضوری صحبت کنین هزینشم ان ...

ببخشيد شما رفتيد پيش خانم دكتر معمارزاده؟؟ زايمان سزارين اختياري رو چي گفتن؟؟

سلام خوب هستيد؟ ازين كه مزاحمتون شدم خواستم ازتون بخوام كه لطفأ هر موقع رفتيد پيش دكتر معمارزاده من ...

سلام خواهش میکنم مراحمی عزیزم...باشع گلم من بعد سونو انومالیم میرم پیششون

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
ببخشيد شما رفتيد پيش خانم دكتر معمارزاده؟؟ زايمان سزارين اختياري رو چي گفتن؟؟

ن هنوز نرفتم بعدانومالی میرم...من کابری قبلیم ترکیده بااین اسم اومدم...رفتم خبرمیدم اما منشیش دیگه قطعی گفت انجام میده الان پیش هیچ دکتری نمیریذ؟چندهفته اید؟

خب خداراشكر كه خدا شمارا سرراه من قرار داد و ازين بابت خيالمو راحت كرديد راستشو بخواين بنده هنوز با ...

ن عزیزم چرامسخرت کنم منم دقیقا قبل بارداری پیگیر دکترابودم ک سزارین میکنن یانه...من دکترخودم ک میتراشرافته وازقبل بارداری تاالان پیشش میرم گفت باشه اگه بعدکلاس آمادگی زایمان بازم طبیعی نخاستی سزارینت میکنم ولی هزینش ازاده(حدود۵تومن)ازاونجایی که من بیمه تکمیلی گرفتم ک هزینه زایمانمو بده اگ بخام پیش ایشون زایمان کنم وهزینش ازادباشه فک نکنم بیمم قبول کنه..وهم چنین دکترمعمارزاده توبیمارستانی زایمان میکنه ک بیمم باهاش قرارداد داره برای همین برای من راحتتره ک پیش معمارزاده برم ...بعداز آنومالیم میرم پیشش..وخبرت میکنم‌‌شماهم باخیال راحت اقدام کن تادیر نشده دکترارو یکم پول ک بدی وبری خصوصی سزارینت میکنن

ن عزیزم چرامسخرت کنم منم دقیقا قبل بارداری پیگیر دکترابودم ک سزارین میکنن یانه...من دکترخودم ک میترا ...

راستي شما الان هفته ي چندم بارداري هستيد؟؟

چند ماهتونه؟

بچه ها هزینه زایمان رو تو بیمارستان سعدی نمیدونین چقده

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
واقعا؟!؟ يعني راحت قبول كرده؟؟؟ خب اگه به اين راحتي باشه كه خيييلي خوشحالم ميكنه آخه من توو فاميل ...

سزارین که خیلی بد تره درد ۴۰ روزه که بد تره تا درد ۱۰ ساعته یعنی قبول میکنی که شکمت پاره بشه و ۴۰ روز تمام درد بکشی من خواهرم سزارین شد با هر بلند شدن و خوابیدن جیغ میکشید ولی برعکس خودم طبیعی بدنیا آوردم فقط ۱۲ ساعت درد داشتم تمام دیگه هیچی من موندم شما ها چرا بزارین میکنین😐

راستي شما الان هفته ي چندم بارداري هستيد؟؟ چند ماهتونه؟

من هفته ۱۴هستم گلم..تقریبا ۴ماهمه

بچه ها هزینه زایمان رو تو بیمارستان سعدی نمیدونین چقده

فک کنم ۳تومن اینابگیرن دکترا