2777
2789
عنوان

میشع راجب بینیم نظر بدین عمل کنم یا ن؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 133 پست
طبیعی عمل کن اکه خواستی عمل کنی  از نیم رخ کمی ضایس ولی نچراله دیگه اگه ناراحتی عمل کن ولی فان ...

خودمم میخوام طبیعی عمل کنم ولی میترسم زشت بشم

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا؟

فیلر بزن یه مدت اگه دیدی نمیتونی باهاش کنار بیای عمل کن به نظرم نیم رخت اونقد ضاع نیس که تو میگی.با فیلر صاف میشه

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
یاد یه چیزی افتادم. دخترخاله همسرم یه قیافه به شدت دلنشین و متناسب داشت. اینا پولدارن.رفت بینی شو ...

خب منم از این میترسم ک عمل کنم زشت بشم

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
اگه نمیخوای عمل کنی میتونی فیلر تزریق کنی 

اخه میگن فیلر پوستو شل میکنه عوارض داره

بله خیلی

چ اذیتی میشه دقیق بگی

خیلی خوووووووبهههههههه  میتونی بری بالا قوزش یکمی ژل بزنن براتت دیگ فیکس میشه نیاز ب ع ...

اخه ژل میگن بده منم موندم بعدم هزینش ۲تومنه

فیلر بزن یه مدت اگه دیدی نمیتونی باهاش کنار بیای عمل کن به نظرم نیم رخت اونقد ضاع نیس که تو میگی.با ...

خودمم همین تصمیمو دارم هزینشم ۲تومنه میگن پوست شل میشه و تکون میخوره

چون واقعا خوبه.

فدات

ازاولش تاحالا هزارجور مشکل داشت  الانم باتزریق کورتونش یک طرفش فرورفته نمیدونم خوب میشه یانه

عزیزم تزریق ژل ضرر داره؟