2777
2789
عنوان

دلم گرفته دوستای خوبم 😭😭

188 بازدید | 19 پست

سلام دوستای خوبم .امشب دلم خیلی گرفته .البته خیلی وقته خنده رو یادم رفته .تو تاپیک قبلم هست که همسرم خیانت کرده .الهی که بحق دل سوخته ی زینب به سر هیچ کس نیاد .بچه ها دلم داره میترکه .این مرد جیگرم رو خون کرد این چند سال با کاراش تازه یک سال بود یکم از نظر مالی بهتر شده بودیم .دلم میسوزه بعد ۱۷سال که تازه میخواستم خوشیه زندگیم روببینم تیر خلاص رو زد .الان خودم تصمیمم رو برای طلاق گرفتم و داخواست دادم بدون هیچ شک و دو دلی . بعضی وقتا شوهرم میره چند روز .تو اون روزا بچه هام خیلی آروم میشن انگار دور از جونشون یتیمن ولی وقتی اون میاد انرژی دارن با اینکه اصلا پدری نکرده براشون شاید باورتون نشه تا حالا دوبار بچه های ۱۴و ۸ساله منو پارک نبرده یا باهاشون بازی کنه یا خوشحالشون کنه همش دنبال مواد و رفیق بازی و خیانت .ولی احساس میکنم بچه هام دلخوشن به بودنش .

امشب خیلی گریه کردم میگم خدایا من۱۷سال سوختم دیگه تحمل ندارم ولی نکنه بخاطر غرور و خودخواهیم بچه هامو غمگین کنم و بعد طلاق افسرده بشن .شما کمکم کنید دوستان 😭کاش اونم تو اون لحظه های خوشیش به بچه ها فکر میکرد.خدایاااا به دل سوخته ی خودم نگاه کنم یا بچه هام .بخدا دیگه نمیتونم تحمل کنم از خونه که میره بیرون عین دیوونه ها عذاب میکشم و شک میکنم تابرگرده .اگه باهاش بمونم یک سال دیگه کارم به تیمارستان میکشه 😭نمیتونم اعتماد کنم چون خیانتای قبلش به کنار از عید تا الان ده بار قول داده ولی همش دروغ بود و یواشکی رابطه داشت با اون خانوم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از غمات کم کنع 

و تصمیمت بجاست 

ببین ادامع دادن یسری زندگی ها اشتباست 

نمیگم ک درجا ب طلاق فکر کن اصلا اما یکسری چیزا درست مثلا این میمونع ک از ستم کردن ب خودت لذت ببری 

وقتی ب زندگیت فرصت میدی و نمیش باید رها کنی خودتو و بری ی زندگی بهتر بسازی 

و بدترین کاری ک کرد و لطمه بدی ک زد ب بچع های خودش ک ب خواست خودشون پا تو این دنیا نزاشتن 

نمیفهمن همسر خوبی نیستن حداقل پدر خوبی باشن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الهی برای اون بچه‌ی ۸ ساله و ۱۴ سالت که باید تاوان اشتباه بزرگترشونو بدن عزیزم درست ترین کارو بکن و ...

دعا کن برام عزیزم تو برزخم .آخ که وقتی مادر میشی دیگه جز بچه هات هیچی رو نمیبینی 

ممنون دوست خوبم .خودمم میگم شاید بعد طلاق بچه هام عادت کنن به نبودش

بله سعی کن کمبودای پدرشونو جبران کنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

طلاق بگیر بچه هات خودت بزرگ کن تو ناراحت باشی اونا بیشتر عذاب میکشن

انقد نفهمه که تهدید میکنه طلاق بگیری یه روز یه جا با مشین زیرت میکنم یا مال خودمی یا از خاکی ولی من نمیترسم فقط برا بچه هام ناراحتم.حضانتشون با خودمه خداروشکر

منم امشب خیلی دلم گرفته ...منم تو فکر طلاقم با سه تا بچه بعد نه سال زندگی دیگه جونم به لبم رسیده درک ...

الهی خدا به دلت آرامش بده و هر چی خیر و صلاحت هست برات پیش بیاد .بگو درد دلت رو اگه دوست داری تا آروم شی .حضانتشون با خودته؟

من کاری با مردا ندارم اصلا ولی کاش ما زنا تو زندگی یکی دیگه نمیرفتیم و حرمت هم رو نگه نمی داشتیم .کاش لذت نمیبردن از بردن دل یه مرد زن دار . کاش تنهاییامون رو با همدم یکی دیگه پر نمیکردیم کاش ......