هیچکیو ندارم حالمم داغونه خیرسرم تواین شهر فقط مادرمو دارم چون ۱ سالی میشه اومدیم ی شهر دیگه بخاطر کار شوهرم نزدیک خونه مامانم اینا هم میشه
هیچکیو ندارم شوهرم ک از نظر احساس صفره پیشش بمیرم از ناراحتی ب ی ورشم نیس وخیلی بدیای دیگه خواهرمم خیلی ازم دوره داداشامم مجردن ک رابطه سردی باهاشون دارم خیرسرم فقط مادرمو دارم ک دو دستی چسبیدم بهش حالا امشب من و مامانم رفتیم بازار من از شوهرم عصبی بودم وحالم بد بود همون اولم ب مامانم گفتم ک امشب خیلی یجوریم و حاالم بده اون ول نکرد هی شروع کرد مسخره کردن وشوخیای اعصاب خورد کن و مامانم هی میگف فلانی گف ۴ تاپسردارم کاش دختر داشتم بهش گفتم ن بابا دختر خیلی بده خصوصا دخترای اخری یعنی منظورش من و هی کرکر هرهر میخندید حرفشو میزد ولی مثلا ب شوخی همیشه اینطور بوده ک از بقیه پیش من تعریف میکنه ب در میگه ک دیوار بشنوه اخرامشبم ک حالم بد بود یهو منفجرشدم داشتیم میرفتیم مغازه ی اشنایی ودید حالا هروق این مغازه رو میبینه اینو میگه یهومث همیشه شروع کرد حرف زدن و اینا که نگا فلانی شوهرم پولداره خودشم مغازه داره خوشبحالش یهو پریدم بهش گفتم(ک کاش نمیگفتم))گفتم مامان چته ول کن بدبختو هروقت میبینیش اینو میگی اونم یهو جواب داد وگفت چته مث دیونها رفتارمیکنی واینا منم بهش گفتم تیکه میپرونی انتظار داری چطور بات رفتار کنم بعد اونم زود فهمید منظورم کدوم حرفشه سریع ماست مالیش کرد ک ن منظورم پسر بهتره دختر ادم خیلی نگرانش میشه وازاین حرفا بعد یهو بحثمون شد و اون توقیافه رف و همه مسیر قهربودیم باهمدیگه و توبرگشتم بهش گفتم چته دیگه قیافه نگیر اونم گف اعصابمو بیشترازاین خوردنکن نمیخوای برو راه باز جاده دراز وازاین حرفااا
منم خستمه درسته عصبیم مدتیه
اما بخدا یکی از دلایلش رفتارای مادرمه بچگیامم همش سرم دادمیزد و دعوام میکرد وتنبیه توخیابون می انداختم اونم ظهر
خلاصه نمیخوام دنبال انتقام باشم چون اونم خوبه مثلا امروز ناهار درس کرد واسمون و اینا
امااا رفتاراش بعضی وقتا خیلی دلمو میشکونه منم خیلی تنهام مجبورم برم منت کشی ک باهام قهرنکنه حالا از وقتی برگشتم خونم تاحالا ۴ بار زنگ زدم یا جواب نداد یا داداشم برداش گف خوابه ک میدونم الکیه و خودشو زده مثلا ب مریضی و بیحالی ک مثلا من مریضش کردم
خسته شدم بخدااا یکم پیش همش بفکر خودکشی بودم ازبس تنهام و بی کسم😔😔اما نماز خوندم ارومتر شدم ولی هنوزم دلم اتیشه ک هیچکی نیس هوامو داشته باشه
۲۱ سالمه اما انگار ۶۰ سالمه از مشکلات😭