2777
2789
عنوان

کسی هست برام فال بگیره

132 بازدید | 14 پست

🤗🤗کنجکاوم خو

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

منم میخوام 🙏🙏🙏🙏🙏

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی برا حال خراب منم بگیره 😞

فال انبیا برات میگیرم میخوایین؟

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
آره بگیر 

نیت کردی؟

الان میگیرم

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
فال انبیا برات میگیرم میخوایین؟

برا من بگیر

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
آره بگیر 

چو در فال تو آمد ، حضرت نوح (ع)شود آسوده از رنجی تو را روحشوی ،آسوده از قید خیالاتبه گردی ،بهره مند از كار مشروح ای صاحب فال تو در جایی قرار گرفته ای كه روح تو را عذاب می دهدو مرتب رنج میبری ولی با استعانت ازذات پروردگار بزودی روح تو از هرتفكری ناصواب آسوده می گردد و از گرفتاریهای موجود خلاص می گردی وكاری مشروح به تو پیشنهاد می شود كه از آن كار بهره مند خواهی شد و از بند خیالات واهی ، نجات پیدا میكنی و آسوده خاطر می شوی، انشاءالله

برا من بگیر

نیت کن و سوره حمد قبلش بخون 

چو در فال تو آمد ، حضرت نوح (ع)شود آسوده از رنجی تو را روحشوی ،آسوده از قید خیالاتبه گردی ،بهره مند ...

یا خدا و نیت صاف شما عزیزم ،😭😭😭 حالم خییییییلی بده 

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید 
نیت کن و سوره حمد قبلش بخون 

بگیر

بگیر

شما فردی با همت و اراده هستید اگر از این استعداد استفاده كنید به توفیقات خوبی دست می یابید در زندگی شما سفرهای دور دیده می شود با خطرهایی در زندگی مواجه میشوید افراد زیادی مطیع شما یا تحت پوشش شما قرار خواهند گرفت ، سفر حج را در طالع دارید اگر قصد جهانگردی دارید اقدام كنید كارهای سخت برای شما اسان میشود آنچه را كه مقصود دارید اگر مصلحت باشد انجام خواهد شد از جانب عده ای خظری شما را تهدید میكند كه به یاری خدا رفع خواهد شد حضرت ذوالقرنین