2777
2789
عنوان

چندمین تاپیک من درباره معضل خونه مادرشوهرش. توروخدا کمکم کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 48 پست
ببین مثلا تلویزیون و ماهوارشون به راه نیست. کلا خونه دلگیره و نورگیر نداره. بعد مادرشوهرش همیشه اف ...

اخ گفتی ماپرشوهر منم همیشه چراغارو میبنده  میخواد نشون بده افسردس خودشو برای شوهر من لوس میکنه که چراغ نمیتونم روشن کنم  مثلا افسرده ام 

هی خواهر چی بگم دگ 

😍😍😍
عزیزم من درکت میکنم چون‌شرایطم مثل توا  خانواده شوهر منم مدام در حال حرفای خاله زنکین متنفرم ا ...

خب این باعث نمیشه از شوهرت دور بشی؟

حس نمیکنی داره ارتباط روحیتونو سست میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این باعث نمیشه از شوهرت دور بشی؟ حس نمیکنی داره ارتباط روحیتونو سست میکنه؟

چرا کلی حرص میخورم 

اما به خودم میگم  اونم نمیتونه مادرشو بندازه دور 

سعی میکنم کمتر برم  😏

😍😍😍
اخ گفتی ماپرشوهر منم همیشه چراغارو میبنده  میخواد نشون بده افسردس خودشو برای شوهر من لوس میکنه ...

وای تو هم مثل منی. خیلی بده. من اصلا به جنون رسیدم یه مدت. افسردگی شدید گرفتم. بعد دیدم آخه چرا سر چی؟ خییییلی راهها رفتم حالا شده یک ماهو نیم یه بار...

چرا کلی حرص میخورم  اما به خودم میگم  اونم نمیتونه مادرشو بندازه دور  سعی م ...

ببین برنامه ریزی کن برای تعطیلات  به شوهرت بگو بریم یه جایی از چند‌روز قبل 

همیشه برای تعطیلاتتون برنامه ریزی کن که کمتر بری 

😍😍😍
وای تو هم مثل منی. خیلی بده. من اصلا به جنون رسیدم یه مدت. افسردگی شدید گرفتم. بعد دیدم آخه چرا سر چ ...

بخدا چراغ روشن نمیکنه که بگه من افسرده ام من فلانم 

ای تو روحت من میدونم که دروغ میگه  اما شوهرم همش میره تو فکز ک مادرم افسردس

😍😍😍
 چرا کلی حرص میخورم  اما به خودم میگم  اونم نمیتونه مادرشو بندازه دور  سعی م ...

من اگه بچم میخوابید ۵۰ درصد بهتر بود وضعم اما بد خوابه منم اسیر میشم همش دنبال اونم خسته میشم میخوام غر بزنم یا استراحت کنم میبینم شوهرم نیست بیرونه اینه که قاطی میکنم از خستگی مفرط...

میام یه چیزی بخورم میبینم نیست

تلویزیون خرابه

شوهره هم که رفته که رفته اینه حرص میخورم...

ببین برنامه ریزی کن برای تعطیلات  به شوهرت بگو بریم یه جایی از چند‌روز قبل  همیشه برای تع ...

عیدها پدرم اینا ویلا دارن میریم اونجا حالا امسال کرونا نمیدونم چجوری بشه. البته دو سه روز اول عیدم باید بریم خدمت اوشون...

حالا خونه بابام آنقدر ماشالا شرایط خوبه شوهرم کیف می‌کنه اما برا مقابله به مثل با من الکی میگه نه منم حوصله اونا رو ندارم زود برگردیم. حالا پذیرایی مامان من کجا اونا کجا...

بخدا چراغ روشن نمیکنه که بگه من افسرده ام من فلانم  ای تو روحت من میدونم که دروغ میگه  ام ...

تو خودت برو روشن کن بگو خونه تاریکه...

به شوهرت بگو مامانت افسرده است بیا ببریمش بیرون دور بزنیم بجای اینکه منو بذاری خونه پیشش...

خونه مادر خودت چقدر میرین؟

تو خودت برو روشن کن بگو خونه تاریکه... به شوهرت بگو مامانت افسرده است بیا ببریمش بیرون دور بزنیم بج ...

نه جانم افسرده نیست 

الکی میخاد بگه من غم دارم افسرده ام

😍😍😍
تو خودت برو روشن کن بگو خونه تاریکه... به شوهرت بگو مامانت افسرده است بیا ببریمش بیرون دور بزنیم بج ...

خونه مادرمم میزیم  هفتگی اما یه ساعت برای سر زدن من خودم تنها میزم هفته ای  دو سه بار از صبح تا عصر

😍😍😍
نه جانم افسرده نیست  الکی میخاد بگه من غم دارم افسرده ام

من اگه مشکلم فقط فاز افسردگیش بود راحتتر کنار میومدم. یا سر درد دلو باهاش باز میکردم یا اونکه ساکت بود منم سرگرم گوشیم میشدم اما من چندین مورد رو باید کنار بیام..خدا ایشالا کمکت کنه. سعی کن خودتو با کتابی بافتنی چیزی اونجا سرگرم کنی. بچه داری؟

من اگه مشکلم فقط فاز افسردگیش بود راحتتر کنار میومدم. یا سر درد دلو باهاش باز میکردم یا اونکه ساکت ب ...

اخه مادرشوهر من مدام در حال غیبته نمیشه باهاش صمیمی شد. نه ندارم دو ساله عروسی کردم و دلم نی نی میخواد 😢

😍😍😍
 اخه مادرشوهر من مدام در حال غیبته نمیشه باهاش صمیمی شد. نه ندارم دو ساله عروسی کردم و دلم نی ن ...

ایشالا یه نی نی ناز بزودی زود بغلت بگیری عزیزم.

ببین علاقه به چی داره؟

آشپزی شیرینی پزی چیزی نیست که باهاش همراه شی سرتون گرم شه؟

چند سالته؟

ایشالا یه نی نی ناز بزودی زود بغلت بگیری عزیزم. ببین علاقه به چی داره؟ آشپزی شیرینی پزی چیزی نیست ...

انشالله

اصلا علاقه ندارم باهاش کاری کنم فقط سرم تو گوشیه وقتی میرم 

۲۶ سالمه شما چند سالته

😍😍😍