2777
2789

دوستان این چندمین تاپیکم در مورد خونه مادر شوهرمه ولی هنوز تو ذهنم با خودم درگیرم و نتونستم حلش کنم برا همین دوباره زدم. خونه مادرشوهرم یه شهر با یک ساعت فاصله از ماست. من هر وقت میرم آنقدر عذاب میکشم که واقعا لاغر میشم. شرایطش خیلی بده خیلی دلگیر و بی امکاناته. ازونطرف برخورد مادرشوهرمم بده. همچنین بچمم اونجا خوابش خرابه و بهونه میگیره. شوهرمم ما رو‌میذاره و با برادرش می‌ره. من خیلی بهم بد میگذره. همیشه سر رفتن به اونجا دعوا داریم. این سری که رفتم کرونا هم گرفتم. حالا بابت دو چیز خیلی ناراحتم.

اولی فکر اینکه لابد شوهرم اونجوری دوستم نداره که آسایش من اولویتش باشه اگه داشت با اینکه میدونست اذیت میشم نمی‌برد من و بچشو.

دوم اینکه مامان و بابام خیلی ازش ناراحتن که میگن دخترمونو بردی اونجا کرونا گرفت اگه طوری میشد کی جوابگو بود. مامانم میگه حق نداری تا عید بری اونجا. اما مگه من حریفش میشم؟؟؟

نمیدونم چیکار کنم. خیلی بابت این موضوع که اونجا آنقدر وضعش بده و اصرار شوهرم به رفتن اونجا پیش مامان و بابام شرمندم.

شما میگید شوهرم باید با من کنار بیاد یا من با اون؟

یعنی چی شوهرم دوستم نداره  .انتظار دارین ترک خانواده کنن.شما هم میدونستی از اول شرایطشو دیگه لابد

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت پدر و مادرتون نابجاست . شرایط اونجا بحثش جدا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اصلا  رک بگو عید بریم تا عید زمانی نمونده

خدا کنه بتونم پیاده کنم.

همش فکر میکنم اگه دوستم داشت آنقدر نمیذاشت عذاب بکشم... داره این موضوع خیلی مهم میشه تو زندگیمون...

بنظرمن چون شما بخاطر رفتن موضع میگیری شوهرت حساس شده.بالاخره ایشان هم باید به خانواده اش سربزنه.با زبان خوش متقاعدش کن روزانه برید و برگردید چون فقط۱ساعت با محل زندگی شمافاصله است

توحاضری بخاطر شوهرت نری خونه خانوادت؟!؟!؟!؟!؟! 

اونم همین

بی منطق نباشیم

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

خب خیلی حرص میخورن که رفتم کرونا گرفتم. شرایطشو جوری نیست که آدم بگه گل روشون دندون رو جیگر میذارم.. ...

ببین عزیزم قبل ازدواج مگه نمیدونساین محل زندگیشون اینجوری ؟ مگه تحقیق نرفتین ؟ مگه برای اشنایی و شناخت زمان نذاشتین ؟ منم میدونم پدر و مادرن حرص میخورن خب پدر و مادر همسرتونم دلشون برای پسرشون تنگ میشه و پسرشون وظیفشه بهشون سربزنه و بچتون رو ببره تا اونا ببیننش و ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خودت و همسرت باید با هم حل کنید، مادر و پدرت حق دخالت ندارن. باعث کدورت میشن اینطوری.

نه به خودم فقط گفتن. خب حرص میخورن که شوهرم منو برد تو فامیلشون و کرونا گرفتم. چون میدونن هم که چقدر اونجا اذیت میشم میگن چرا می‌بره تورو هم اذیت میشی هم کرونا هم گرفتی... حق نمی‌دی بهشون؟