2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 38 پست
عاخیییی  منم سعی میکنم کم بخورم و شیرینی و این چیزا کم بخورم بابام نشسته واسه اینکه حرص منو در ...

خخخخخخخ شوهر من هی لقمه میده میگ بخور میدونم دلت میخاد

در واقع مرده بودم؛ جونم شدی⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همین رژیم گروه بامداد خمار هر هفته ۲ روز فست داری حتما هفته ای ۱ کیلو کم میکنی با ورزش 

چطور میتونم برم؟ الان میتونم رژیم بامداد خمار رو شروع کنم؟ 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
خخخخخخخ شوهر من هی لقمه میده میگ بخور میدونم دلت میخاد

😬😐🍂🍂🍂

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
نشین پیششون مگه دست و پات بستن جانم 

داشتیم فیلم نگاه میکردیم 

بابام یه بستنی قیفی گرفته بود دستش هی به به و چه چه می‌کرد