2777
2789
عنوان

شرط ورود به مدارس خاص

421 بازدید | 13 پست
بچه ها کسی می دونه برای پایه اول ابتدایی شرط ورود به مدارس تیزهوشان یا شاهد چیه ؟؟؟
ازمونی چیزی دارن یا یه سری اولویتها هست ؟؟
ممنون می شم کسانی که تجربه دارن بگن .
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
عزیزم پایه اول تیزهوشان نداره ولی شاهد داره....... تیزهوشان رو باید کلاس ششم امتحان بدن
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
پس تیزهوشان و نمونه مال دوره راهنمایی هست درسته ؟
شاهد چجوری میشه وارد بشن ؟؟ شرایط خاصی داره ؟
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایه اول که تیز هوشان نداره
برا شاهد هم اگه از بستگان درجه یک شهید باشن مثلا دایی یا عمو
میتونه بره
و اگه پدرش مثلا کارمند ارتشی باشه بازهم شانس داره

البته پارتی هم داشته باشی شرط لازم نداری
من نتونستم پسرم رو ثبت نام کنم و خیلی ناراحت شدم
هزینه ثبت نام هم داره
پارسال تو شهر ما نزدیک از چهار صد بود امسال رو خبر ندارم

اره برا نمونه و تیزهوشان بعد از دوره ابتدایی باید اقدام کرد

مگه تا الان ثبت نام نکردین
چرا الان میپرسی
دخترم هنوز 4 سالشه . می خوام اگه شرایط خاص و الویت داره از حالا تو فکرش باشم . مثلا شنیده بودم بچه هایی که مهد قرآنی رفتن امتیاز دارن
نیهال اگه شاهد نشد باید بفکر بهترین مدرسه ابتدایی تو شهرمون باشیم درسته ؟؟؟ غیرانتفاعی ها با دولتی ها فرق دارن ؟؟
من که نه خودم نه همسری اجازه میده بزارم غیر انتفاعی

اگه میخوای بچه ات از اول تنبل بار بیاد بزار غیر انتفاعی

عزیزم اگه بچه باهوش باشه هر جا درس بخونه فرقی نمیکنه میخونه تا اخرش
پسر منم امادگی رو همینجایی که گفتی خونده
ولی چیزی نگفتن

ولش کن دوستم دخترش تو مدرسه شاهد هست میگفت فرقی نداره مثل مدرسه های نرمال دولتی هست فقط ساعتش تا دو هست و ناهار داره
اونم چه ناهاری هههههه عدس و سوپ که میگفت دخترم لب نمیزنه
تیزهوشان بدرد نمی خوره
البته باید بررسی بشه از لحاظ معلم هاش در نظر بگیری همونا بیرون درس میدن
البته تو شهر ما اینه و تجربه شخصیم را گفتم
ابولفضل حالش خوب نیست.خیلیاتون هستید که گرونترین چیزارو میخرید(تو تاپیک ها میپرسید میبینم)10000 هم نمیتونید کمک کنید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=744647&PageNumber=58
در ضمن تیزهوشان واسه ششم به بالاست
ابتدایی را میتونی تو مدارس عالی غیر اتفاعی اگه شرایط مالیت میرسه ببری امکاناتش فوق العادست
ابولفضل حالش خوب نیست.خیلیاتون هستید که گرونترین چیزارو میخرید(تو تاپیک ها میپرسید میبینم)10000 هم نمیتونید کمک کنید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=744647&PageNumber=58
بچه ها دختر جاری من شاهد درس میخوند یک شرطش فرهنگی بودن پدر یا مادره که اینها جاریم فرهنگی هست و امتحان ورودی داره

من دوستممدرسه شاهد تدریس میکنه و مدرسه واقعا خوب و البته سخت گیری هست واسه بچه ها

به نظرم میخوای بچت تنبل بار نیاد نذارش مدرسه غیر انتفاعی که زیاد هم نرمال نیستن و پول الکی میگیرن ازتون

ولی کادر شاهد واقعا عالیه و اگر از پایه بفرستیش قوی میشه

الان دختر جاریم نمونه دولتی قبول شده و راهنماییش میره اونجا
معلمهاشون هم همه معلمهای درجه یک تو منظقه هستن و معلمهای نمونه منظقه هستن و کتاب تالیف کردن و کلا خیلی کادرشون خوبه به نسبت مدارس عادی دولتی و غیر انتفاعی

در مورد تیز هوشان ولی نطری ندارم