2777
2789

یکی از دوستام چند وقت پیش با یه پسره بهم زده بود اونم مرتب تهدید میکرد که عکساتو برای هرکی که بشناسدت میفرستم.میخوام ببینم تو همچین شرایطی بودین؟

اگه آره چیکار کردین؟

تجربه هاتونو بگین که همه استفاده کنن

پلیس فتا اینطور شکایاتو پیگیری میکنه؟

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من

دوست پسرم اسممو میدونست گفت آبروتو میبرم منم گفتم هرکاری میکنی بکن من خودمو میکشم و الانم میرم به خانوادم میگم همه چیو . بعدش یه بار زنگ زد صدای گوشی و رو تقلید صدای مرد گذاشتم و جواب دادم دیگه فک کردم به خانوادم گفتم و کلا دیگه تموم شد همه چی

اول کاری میکردم یک روز نفس خوش نداشته باشه

پرت کردن از پنجره‌ 

سیلی زدن 

دستاش رو بستن 

گوشیش رو گرفتن 

تهدید به مرگ به خاطر اینکه رمز گوشیش رو بگه 

اطلاعات رو حذف 

زنگ زدن به 110

به دوستت بگو بش بگه هیچ گوهی نمیتونی بخوری😐😐😐بگو پیاماتو دارم میرم کلانتری ازت شکایت میکنم بعدم سرچ کنه نت مجازات تهدید چیه بفرسته واسش

همین ب ذهنم رسید 

بگو دعا توسلم بخونه استرس گرفتم😐😂

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹