2777
2789
عنوان

به نظراتتون نیازمندم. بله یا خیر؟

116 بازدید | 21 پست

دوستان عزیزم شما توی فعالیتهای مجازیتون چقدر به عکس نوشته احتیاج دارین؟ میخوام یه سایت درست کنم و عکس نوشته تولید کنم بنظرتون بازدیدهام زیاد میشن؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

بستگی داره چی باشه خب

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میبینم خیلیها بجای عکس پروفایل، از عکس نوشته استفاده میکنن. مخصوصا دخترهای نوجوون

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

بنظر من که الان عکس نوشته ها بیشتر تو اینستاگرامه. بنظرم کلیپ های طنز اپلود کنی بهتره یا فیلم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بستگی به اون عکس نوشته هایی داره که می ذارید، کپی نباشه،تکراری نباشه، جدید و تازه باشه بازدید سایت تون بالا میره

البته برای بازدید بهتر، نیازه که در چندین انجمن و سایت های تبلیغاتی، سایت تون رو تبلیغ کنید

باشه گلم لینکشو بده طراحی سایت بلدی؟

نه عزیزم. تازه دارم بهش فکر میکنم. شایدم پیج اینستا زدم.

بستگی به اون عکس نوشته هایی داره که می ذارید، کپی نباشه،تکراری نباشه، جدید و تاهز باشه بازدید سایت ت ...

فدای محبتت با این راهنمایی مفیدت