2777
2789

بله من پسرم ازمایش خون و ادرار و مدفوع داد اخرم با انتی بیوتیک خوب شد

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمونه مدفوع میره برا فردا چون امروز مدفوعش رو کرده بهم ظرف میدن خونه کرد ببرم؟

اره بهت ظرف میدن من پسرم تو مدفوعش عفونت بود سه شنبه بردم آزمایش خون داد بعد ظرف داد ک بیارم تو خونه ادرار و مدفوع کنه ببرم 

A
اخه اونجا چطوری میشه ظرف میدن خونه مدفوع کرد ببرم؟

اون آزمایش رو مینویسه میری ازمایشگاه نمونه خون رو میگیره بعد بهت ظرف و کیسه میده برای ادرار و مدفوع میگه هر وقت انجام شد سریع برسون ازمایشگاه

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
نمونه خون برا چی اخه مدفدع تو خونشه وای نمیسه😥

من پسرم یکسالش بود این اتفاق افتاد براش دکتر گفت چون ازمایش یکسالگیش هم انجام ندادی حتما برو از بده . حالا شاید برای پسر شما ننویسه عزیزم