2777
2789
من اصلا دلم نمیخواد که بیاد!!! الان رسیدین بهم؟

بله بعد از ۴ سال دوستیمون رسیدیم بهم با کلی مخالفت ولی این همسرم بود ک توی زندگیم برام مهم بود هیییچکس جز همسرم برام مهم نیستن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بنظرم ازدواج چیزی نیس با این معیارا بشه خوشبختی رو تخمین زد ...من شرایط تو بودم و خواستگارمو انتخاب کردن تو زرد از اب دراومد...شاید به عشقمم ج بله میدادم و همین قضیه اتفاق میفتاد اصلا نمیشه مطمعن ج داد ولی با عشقت ازدواج کنی میتونی خیلی مشکلاتو بهتر حل کنین یا تحمل کنی و کنار بیای وجود علاقه الزام واسه ازدواج...

اما اگه عشقت تو زرد از اب در بیاد عشق از بین میره ..

نمیدونم متوجه حرفام شدی یا نه

بنظرم ختمی چیزی بردار و بسپار به خدا 

به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حال دلت چطوره ؟

یه مدت خیلی بد خیلی ولی الان ساختم انکار بعد یه مدت قلبت سرد میشه به نبودن به ندیدن به همه چی عادت میکنه حتی به دلتنگی دیگه هیچی مثل قبل نمیشه ولی خب الان چهارسال ازدواج کردم و چون شوهرم مرد بدی نیست مادرش و خانوادش خیلی عوضین ولی خودش خوبه راضیم انگار خدا یه مهری تو دلم گذاشته دارم زندگیمو میکنم انگار به شوهرم عادت کردم دوستش دارم ولی دوست داشتنم مثل قبل نیست عاقل تر میشه آدم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
اما من به اونی که پیشش بودم دلم گفتم تلگرامی دوستت دارم. گفت من حسی بهت ندارم منم رفتم با کسی دیگه ...

ما دوسال باهم بودیم خانوادم مخالفت کردن و... آخرش ایشون جا زدن 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
خدارو شکر میشه برا منم دعا کنی لطفااا خیلی تو سختیم

محتاجیم ب دعا،، دم اذانه دعا میکنم ان شاء الله ب مراد دلت برسی ،،، ولی پا روی عشق و دلت نذار ، قوی باش و با کسی ک دوست داری ازدواج کن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
محتاجیم ب دعا،، دم اذانه دعا میکنم ان شاء الله ب مراد دلت برسی ،،، ولی پا روی عشق و دلت نذار ، قوی ب ...

خیلی نیاز به این حرفت داشتم مرسی واقعا❤❤

ولی یه سوال دارم ازت ....

به نظرت راجع به خواستگار چیزی بهش بگم یکم جدی تر شه  اقلا با خانوادش صحبت کنه؟؟

خیلی نیاز به این حرفت داشتم مرسی واقعا❤❤ ولی یه سوال دارم ازت .... به نظرت راجع به خواستگار چیزی ب ...

اره بهش بگو،،، ببین حتی بذار همین خواستگار جدیده هم بیاد ولی اخرش بگو ن ب دلم ننشست و خوشم نیومد ک حدقل اونی ک دوستت داره یکم دست بجنبونه،،  یا بهش بگو حرف بزن با خانوادت ک حدقل نامزد بشیم یه انگشتر دستم بندازم بگم نشون شده ی تو ام

اگه اون عشقت میتونه خوشبختت کنه و واقعا عاشقشی به پاش بمون ولی مطمن شو دروغ نمیگه و بازیت نمیده عزیزم عشق بعد ازدواج یا مرد پولدار تصور کن بعد ازدواج ورشکست بشه اونجوری حتی نمیتونی تحملش کنی چون به پول وابسته میشه ادم عشق بهتره البته مردش باشه و تلاش کنه خوشبختت کنه

من با عشقم رفتم.مثل سگ پشیمونم.اخه عشق چیه....پشیمونم با شوگر ددی نرفتم.....والا آب ونون ک نیست عشق و عاشقی معنی نمی‌ده.شده حسرت همه چی

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر