2777
2789
عنوان

راجب ک.اندوم 🙈شوهرِ دوستم...

1112 بازدید | 78 پست

بچها شوهرِ دوستم هفته پیش ۳ تا کاندوم داشته بعد آورده خونه زنش میگه از کجا اوردی اونم گفت از داروخونه خرید دوستمم گفته داروخونه با جلدش باید بده شوهرشم گفته داروخونه کاندوم فِله ای هم میدن مثلا هر چنتا ک‌ بخای میگی بهت میدن میخری.حالا دوستم از شوهرش ناراحته و حس میکنه دروغ گفته.(اون با من راحته ازم پرسید ک داروخونه ها همچین شرایطی دارن گفتم نمیدونم الان از شما پرسیدم جواب بدین من‌شاتِ تاپیکاتونو میدم براش)از شوهرِ خودمم شب میپرسم براش😅بالاخره مَردا بهتر میدونن خخخخ ولی حالا شمام بگید...مرسی اَه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیدونم مثل شما😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

كاندوم فله اي والا من نديدم تا حالا😕😕🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

فردا مياد ميگه اين كاندوم باز خريدم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منظورشه داخل کارتونش نبوده؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|