2777
2789

میگفت شوهرش با یه خانم چت کرده بود؟دیشب قفل کرد گفت فردا میام میگم چی شد،خبری ازش شد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم امروز هنوز بهم پیام ندادن.....فقط آخر شب زنه پیام داد که خواهرم بستریه و فردا صبح عمل داره...

توی طول روز شوهرم چندبار آنلاین شد ولی جوابشو نداد....

ظهر هم موقع اومدن به خونه پیامای خانمه رو پاک کرد

خیلی حالم بده...همش حالت تهوع دارم.... از خودم...از شوهرم از همه چیز بدم میاد.....

الهی عزیزم‌،خودتو ناراحت نکن  فقط آرامش خودتو حفظ کن ،به روی خودت نیار اصلا،ببین چی میشه ،شاید دوستیشون در حد دوست اجتماعی باشه تو اینستا ،هیچ حرف دیگه ای شاید نمیزنن

الهی عزیزم‌،خودتو ناراحت نکن  فقط آرامش خودتو حفظ کن ،به روی خودت نیار اصلا،ببین چی میشه ،شاید ...

نه مطمئنم که تازه شروع کردن به صحبت کردن....

ببین دوسه هفته پیش شوهرم پروفایل این خانوم رو نشونم داد....گفت اینو میشناسی گفتم نه....گفت اومده خصوصیم گفته من تورو میشناسم از قبل و....کلی پا داده....

شوهرم خیلی مصمم بود بدونه این کیه...

شوهرم خیلی خیلی خیلی کنجکاوه وقتی چیزی ذهنشو درگیر کرد بیخیال نمیشه....

من انروز بهش گفتم بهش پیام نده و بلاکش کن...

گفت تو چی راجع ب من فکرکردی من تورو با دنیا عوض نمیکنم...فقط میخوام ببینم کیه...

گفتمش بهش پیام نده دیگه گفت باشه...

ولی اون حس کنجکاویش داره کار دستش میده.........

الانم هنوز داره کنکاش میکنه ببینه این کیه....

ولی چون میدونه من ممکنه ناراحت بشم چتاشون رو پاک میکنه من نبینم....

حدس من اینه...

نه مطمئنم که تازه شروع کردن به صحبت کردن.... ببین دوسه هفته پیش شوهرم پروفایل این خانوم رو نشونم دا ...

اره صد در صد اینه ،بد به دلت راه نده ،انشالله که خودش میاد بهت میگه چی بوده قضیه ،از رو کنجکاویه مطمین باش،باز بی خبر نذار ما رو  

اره صد در صد اینه ،بد به دلت راه نده ،انشالله که خودش میاد بهت میگه چی بوده قضیه ،از رو کنجکاویه مطم ...

میخواستم امروز ازش بپرسم چه خبر ازون زنه؟

بچه ها گفتن نگو گفتن صبر کن....

گفتن الان بگی ممکنه متوجه بشه...

آخه خودش از دیشب خیلی ترسو شده....خیلی مشخصه استرس داره و.....

حالا من بازم صبر میکنم....

مرسی از پیگیریتون😘