2777
2789
سرنگهای تزریق درد ندارن؟ خیلی درازه😣

اصلا درد نداره 

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
دکتر محمدخانی اخلاقش و تعهدش عالیه ولی کارش نه. من اولین بار پیش ایشون رفتم و اصلا راضی نبودم خیلی ه ...

من كه فعلا راضي هستم

البته الان خيلي دكترهاي خوب براي تزريق ژل هست

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناهامون ۹ ساله پیش چربی تزریق کردن..مربی ورزشم هستن ..کلی وزنم کم کرد..ولی گونه هاش هنوز هست وچربیشم آب نشده ..اون کلیلنک انجام  دادومتاسفانه اسمه کلینیکو فراموش کردم