2777
2789
عنوان

خیلی تنبل و بی حوصله شدم

314 بازدید | 11 پست

سه  تا بچه دارم اما حوصله ندارم 

کارای خونه رو به سختی انجام میدم همش خسته ام 

بعد زایمان سوم  اینطور شدم الان دخترم  که دوساله شده ولی همینطور موندم .همش خسته ام .انگار ذوق زندگی ندارم .خیلی هم به گوشیم وابسته شدم همش مجازی 

چه راهکاری برام دارید 

حتی حوصله ام نمیشه از خونه برم بیرون 

احساس می کنم افسرده شدم 

خیلی خیاطیم خوبه برای دخترم دوست دارم خیاطی کنم اما حوصله ام نمیاد اصلا نمی دونم چرا نیم ساعت که سرپا هستم و کار خونه می کنم سریع کم میارم و دوست دارم بشینم 

منم بارداری دومم اینجوری شدم خیلی کسل کننده س

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست ؟داروخونه ها دارن ؟

اره مکمل تمام موادی که لازمه تو یه روز به بدن برسه رو داره به اضافه جنسینگ و کوآنزیم ۱۰ که باعث انرژی زایی میشه ،من اوایل هر روز میخوردم الان یک روز درمیون خیلی تاثیر داره

همه دارخونه ها دارن،فقط اگر بچه شیر میدی با دکتر داروخونه مشورت کن

عزیزم چاق نشدی؟؟ آخه طبع بلغم اینطوره ..کسل و بی حالن .. سعی کن غذاهای سرد نخوری .. خرما و شیره ا ...

چرا چاق هم شدم 

هیچوقت تو زندگیم چاق نبودم ولی بعد زایمان سوم چاق شدم ۷۰ کیلوعم قدم هم ۱۶۵ 

قشنگ ده کیلو اضافه دارم 😓😓حوصله هم ندارم ورزش کنم 

قبل بارداری سوم هر روز کوه میرفتم و نیم ساعت هم تو خونه تردمیل 

یه دفعه سقوط کردم 

دخترم از شیر گرفتم  فقط چاق نکنه ؟.بعد زایمان چاق شدم

نه چاق نمیکنه چربی و اینا نداره ،فقط همون مواد معدنی و آهن و ویتامین داره بزنی تو نت میاره ترکیباتش چیا هستن

من دقیقا زمانی خریدم که میخواستم رژیم بگیرم و نمیخواستم بدنم کم بیاره ۱۵ کیلو هم کم کردم ،الان دوسال هست که میخورم