2777
2789

سلام دوستان عزیز من خیلی راجب قرص لاغری گلوریا تحقیق کردم میگن خیلی عالی هستش میتونید از تجربیاتتون بگین و اینکه شما از کجا خریدین داروخونه های اطراف ما ندارن

لطفا از ته قلب های پاکتون برام دعا کنید دوقلو باردار بشم 😔🥺♥️

لاغری فقط ورزش اراده برنامه ریزی غذایی و صبور بودن،

به بدنت اسیب نزن .

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

من قبلا خیلی چاق بودم تا عروسیمتونستم لاغر کنم بعد همیشه ورزش میکنم یعنی رو تردمیل میدوئم ولی استپ وزنی گرفتم سایزم کم نمیکنم میگن به دوره ضرر نداره فقط میخوام استپ وزنیم درست بشه دوباره چاق نشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قبلا خیلی چاق بودم تا عروسیمتونستم لاغر کنم بعد همیشه ورزش میکنم یعنی رو تردمیل میدوئم ولی استپ و ...

استپ وزنی رو باید با شوک درستش کنی من چیزای جالبی راجبش شنیدم

میگفتن چند روز در حد سه الی چهار روز زیاد غذا بخور بعد از اون دوباره رژیم رو شروع کن

بدن دوباره برمیگرده به حالت اولیه 

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

من قبل از بارادای 20 کیلو اضافه وزن داشتم از قرص های لاغری هم خیلی می ترسیدم اما دوستم از جایی گرفته بود و راضی بود منم استفاده کردم یه دوره ایزی اسلیم گرفتم اشتهام رو کاملا از بین برده بود و انرژی خوبی داشت کلا خونه تکونی عید رو تو یه روز انجام دادم دیگه خخخ

بعدش دیگه ایزی اسلیم نبود یه دوره گلوریا گرفته کلا دوماهه تونستم به وزن مناسب برسم اگه دوست داشتید خودتون از لینک زیر اقدام کنید من که راضی بودم انشالله شما هم به نتیجه دلخواه برسید البته اینستاگرام هم پیج دارند.

خانم یزداندوست

09309782427

ادرس کانال و اینستاگرام  باربی باش

barbibash

من قبل از بارادای 20 کیلو اضافه وزن داشتم از قرص های لاغری هم خیلی می ترسیدم اما دوستم از جایی گرفته ...

ممنون عزیزم

سلام من به پیشنهاد یه دوستام از یه پیج قرص لاغری  گلوریا گرفتم و واااقعا جواب گرفتم ۱۸ کیلو تو سه ماه کم کردم 

عاااالی بود هیچ عوارضی هم نداشتم حتی ازمایش کاملم دادم همه چی اوکی بود🥰 

خیلی هم مشاوراشون صبورن و پشتیبانی خوب دارن و همه سوالاتونو جواب میدن  براتون پیجشو میزارم 

Happy.life.online

09136903687

سلام من تو همین نی نی سایت با یه پیج آشنا شدم که یه خانم معرفی کرده بود برای قرص اصل و خودشم 12 کیلو تو 40 روز کم کرده بود 

منم سفارش دادم بهشون 

واقعا عالی بود هم من خیلی جواب گرفتم هم اصل بود چون من تا 1 سال پیش 6 ماه قرص لاغری خوردم و همه قرصا رو میشناسم اصلو تقلبشو و واقعا قرص اصل کم هست ولی این خانومه که معرفی کردن فقط قرص اصل کار میکنه و قیمتاشم خدایی خوبه

گفتم تجربمو بگم شاید بدردتون بخوره

راستی منم الان 8 کیلو کم کردم 33 روزه

ادرس پیجشونم اینه    تو اینستا 

شمارشم اینه09136903687 

راستی یه دختر اصفهانیه بامزس خانومه