2777
2789

داروهام تموم شده خوب خوب بودم دیروز رابطه داشتم امروز یکم خارش دارم نکنه خوب نشدم😭آخه این ماه باید لاپاراسکوپی کنم اگه عفونت داشته باشم عملم نمیکنن

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمش چیه مگه؟

شورتاتو هر روز عوض کن خودتو حتما با دستمال از بالا به پایین‌خشک کن به هیچ وجه هم از پایین به بالا دوباره نکش دستمالو بعدشم با سشوار از فاصله دور خودتو دوباره در حدی که حس کنی رطوبتش رفته خشک کن نه زیاددد ها بدتر ضرر داره زیادش دد حده یه دقیقه یا کمتر

عنبر نسا هم برای عفونت خوبه حالا زخم و نمیدونم

من که با این‌کارا خداروشکر عفونتم رفته 

اصولا با دارو خوب میشه فریز اصلا نکن رد شده دکترها برا پول میکنن لاپاراسکوپی برا چی ؟؟

نه فریز نمیکنم چندساله درگیرودار بچه م حالا فریز کنم دیگه بچه دارنمیشم ،کیست تخمدان دارم بادارو ازبین نرفت باید لاپاراسکوپی کنم هم درمانی هم تشخیصی

اما یه بار رفتم دکتر گف عفونت نداری دفعه بد که دوباره رفتم  سونو داشتم دکتر خودش دیگ معاینه نکرد منم خیر سرم فکر کردم زرنگی میکنم گفتم معاینه کنه ببینه یه وقت دوباره عفونت نداشته باشم که وقتی معاینه کرد حس کرد یکم سوزش پیدا کردمو درد گرف شبشم که اقدام داشتیم بدجور کلا سوزش داشتم اذیت میشدم نمیدونم بخاطره  معاینه بود یا دوبار تو فاصله کم شِیو کرده بودم اذیت میشدم خداکنه چیزی نباشه😶

علائمش چیه مگه؟ شورتاتو هر روز عوض کن خودتو حتما با دستمال از بالا به پایین‌خشک کن به هیچ وجه هم از ...

همیشه دامن نخی میپوشم بدون لباس زیر از وقتیم فهمیدم زخم دارم سشوار میکشم