2777
2789
عنوان

شوهرم 😟😟😟😭

1424 بازدید | 3 پست

خانوما به نظر شما این اخلاق هوایی که میگم دوست داشتنی بینمون هست یا دست بکشم

الان هفت ساله عروسی کردیم نه روز تولدم یادشه میمونه نه سالگرد نه روز زن هیچی یه کادو هم نمیگیره یه ساله دست بزن داره همش فهش میده به خودم و خونوادم 😔 هیچ وقت بغلم نکرده حرفای عاشقانه و محبت کلا اصلا نمیگه از آرایشگاه بیام یه نگاهی نمیکنه 😟 جوری وانمود می‌کنه که انگار مهم نیستم الان باردارم انگار نه انگار تو این مدت همش تنها بودم یبار محبت نکرد همش دعوا قهر از در که میاد نه سلامی نه احوال پرسی تا الان همش به دکترام خودم رفتم یبار نپرسید چیشد 

با این رفتاراش حسی بینمون هست به نظرتون یا دیگه دست بردارم ازش

اول اینکه وقتی شرایطت اینطوری چرا یه کوچولوی بیگناه رو اوردی

اول میذاشتی تکلیفت با این مشخص میشد چون بچه باید وقتی بدنیا بیاد که محبتی بین پدر مادر باشه نه اینطوری

دوم اینکه دلی که باهات نیست یا آدمی که اهل دلت نیستو نمیشه کاری کرد 

ممکنه این تلخ ترین حرف باشه ولی ما نمیتونیم با چنگو دندون و عذاب دادن خودمون یکیو نگه داریم

یبار باید این دندون خرابو بکشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم....تایپکتو دیدم انشاالله به سلامتی زایمان کرده باشی ک نی نیت کنارت باشه. خدا هر سه تا بچتو برات نگه داره. شوهرتم یا هدایت کنه و یا کمک کنه ک تو بهترین تصمیم رو بگیری

اما در شرایط فعلی ک شما بچه شیر خوار داری و مستعد افسرگی هیتی ناخوداگاه تنش های بینتون بیشتر از قبل خواهد شد. سعی کن هیچ انتظاری از هیچ کس نداشتخ باشی. از همسرت محبت نخواه. چون همسرت بهت محبت نخواهد کرد و چون شما تعادل هورمونهات ب هم ریخته ممکنه بینتون دعوای شدیدی اتفاق بیافته و همه چی خراب تر بشه. با نوزادت سرگرم باش و محبت رو از کسی گدایی نکن. تا وقتی دنبال محبت و جلب توجه باشی گسی بهت ن محبت میکنه ن توجه. عزت نفی داشته باش و از نظر اخلاقی مستقل شو. بچت ک بزرگتر شد بهتر میتونی تصمیم بگیری . الان در دوران شیردهی مخصوصا بعد زایمان وقت تصمیم گیری در مورد زندگی نیست

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید