2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا این چله واین کارا جواب میده؟با صدق دل از خدا بخواین. چه کاریه خب.

انشالله كه جواب بده 

چكار كنم ديگه دستم به جايي بند نيست والبته به قرآن خيلي اعتقاد دارم . و يكي دوبارم براي مشكلاتي چهل بار سوره يا دعايي كه مربوط به اون مشكل بوده خوندم حل شده 

الانم بيشتر به انرژي مثبت و نفساتون و دعاتون احتياج دارم 

سعي ميكنم خودم سوره رو بخونم 

به دلم افتاد اگه مردمم برام دعا كنن شايد خدا كمك كنه مشكل حل بشه 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
انشالله كه جواب بده  چكار كنم ديگه دستم به جايي بند نيست والبته به قرآن خيلي اعتقاد دارم . و ي ...

ختم مجرب سوره انشراح

جهت رفع وحل مشکلات  و حاجت روایی

هرروز صبح در وقت بین الطلوعین به نیت حل مشکلات اداری. مالی .خانودگی.گره گشایی.دفع دشمن.تحصیل.تقویت حافظه.زیادی صبر وتواضع وفروتنی.ارامش روحی وجسمی وغیره.....
سوره انشراح هفت مرتبه باخلوص نیت وتقرب الی الله تلاوت شود.

بسم الله الرحمن الرحيم أَلَمْ نَشْرَحْ لَكَ صَدْرَكَ (1) وَوَضَعْنَا عَنكَ وِزْرَكَ (2) الَّذِي أَنقَضَ ظَهْرَكَ (3) وَرَفَعْنَا لَكَ ذِكْرَكَ (4) فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً (5) إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً (6) فَإِذَا فَرَغْتَ فَانصَبْ (7) وَإِلَى رَبِّكَ فَارْغَبْ (8)
خداوند در سوره شرح روی عسر ویسر تاکید میکند که بعد از هر گره یک گشایش هست در ایه فان مع العسر یسرا در ایه بعداز میفرماید انِّ مع العسیر یسرا یعنی بعد از گره گشایش هست منظور هیچ گره ای بسته نمیماند وباز میشود.فقط اینکه هر وقت فارغ شدی روی بخدا بیاور وبا رغبت یعنی باخواست خودت وخلوص نیت وبه زبان عام از ته دل از خدا درخواست کمک کن  نه از روی رفع تکلیف چون خداوند از درون  ونیت ما باخبر است .توضیح به صورت ساده بیان شده که همه متوجه عظمت وخواست وارداده خدا در مشکلات وحل مشکلات بشوند. تا ما از خدا درخواست کمک نکنیم خدا کمک نمیکند ادعونی استجب لکم اجیبُ دعوة الداعِ اذا دعانِ .ومن الله التوفیق
انشالله كه جواب بده  چكار كنم ديگه دستم به جايي بند نيست والبته به قرآن خيلي اعتقاد دارم . و ي ...

حتما واست دعا میکنم.ایشالا مشکلت حل بشه گلی‌❤

خدایا شکرت بابت داده ها و نداده هات❤
متاسفانه من قرآن نمیخونم

مرسي كه اومدي 

وقتي ميگي متاسفانه يعني دوست داري بخوني 

حالا براي من نه 

ولي پيشنهاد ميكنم بخوني

البته منم  فقط با صداي استاد پرهيزگار گوش ميدم بقيه قاريا دلم ميگيره انگار مراسم ختمه ولي صداي ايشون واقعا به دلم ميشينه 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
مرسي كه اومدي  وقتي ميگي متاسفانه يعني دوست داري بخوني  حالا براي من نه  ولي پيشنه ...

منم اتفاقا از پرهیزگار خوشم میاد خیلی روون و خوب میخونه

قبلا تو ماه رمضون میخوندم