2777
2789

یعنی همه همه بابا ومامان خوبن؟! همه پدرومادرا اگه خوبن پس چرا والدین من اصلا انگار نه انگار نسبت به ما تعهددارن...آبروم پیش شوهرم رفته  تروخدا بیایین آرومم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده جونم بگو سبک شی

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

منو لایک کنین ببینم چی شده

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

عزیزم متاسفانه باورش خیلی سخته و من خودم باور نداشتم ولی می‌بینم که بعضی از پدرها و مادرها محبت کمی دارن چون شاید محبت ندیدن یا ذاتأ مسئولیت پذیر نیستن. دوست دارن فرزندشون رو ولی نحوه ابراز بلد نیستن.  توصیه ام اینه که به پدر و مادرت خوبی کن ولی کمتر رفت و آمد داشته باش.  هر کار بدی هم که کردن هیچ وقت به شوهرت نگو چون باید همیشه  احترام بین پدر و مادرت و شوهرت باشه

من قرار بود یه وام خرید کالا بردارم از بانک رفاه که صاحب حساب مادرشوهرمه وضامن مامانم... ولی همسرم خودش مستقیم نامه کسراز حقوق داد که مستقیم قسط رو از حساب شوهرم بردارن.... چون من میخوام پول روبگسرم برا ادامه کلاسای آرایشگریم.... 

بعد مامانم بعد دو روز امروز زنگ زده نه من ضمانت نمیکنم هرچی براش توضیح دادم که مستقیم از حساب شوهرم برمیدارن گفت نه... گفتم مامان بخدا روم نمیشه پیششون زبونم کوتاه میشه گفت کار ندارم