2777
2789
عنوان

سنو ان تی تشخیص جنسیت

551 بازدید | 33 پست

میتونین از رو سنو تشخیص بدین جنسیت نی نیم چیه؟ 

https://uupload.ir/files/mrju_screenshot_۲۰۲۱۰۱۲۶-۰۸۵۹۱۴_gallery.jpg

https://uupload.ir/files/4807_screenshot_۲۰۲۱۰۱۲۶-۰۸۵۹۲۰_gallery.jpg

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

هرچی هست بالای سر

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم دختره

ای جااان مرسی عزیزم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
شبیه دخترهس 

واااای منو این همه خوشبختییی محاله

مرسی عزیزم

دکتر احتمالی چی گفت بهت؟؟

گفت 80%پسر 

ولی از اونجایی ک برا جاریم گفتن 80% پسر بعد انومالی گفتن دختره نمیتونم اعتماد کنم

گفت 80%پسر  ولی از اونجایی ک برا جاریم گفتن 80% پسر بعد انومالی گفتن دختره نمیتونم اعتماد کنم

پسره پس شک نکن

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
حسم میگه پسره

مرسی فدات 

بهت احتمال نداد؟؟؟ دختره

والا 80% احتمال پسر داد ولی خب سر جاریم ک اشتباه گفته بودن نتونستم اعتماد کنم

پسره پس شک نکن

جدی میگیییی؟ شوهرم خیلی پسر دوست داره