2777
2789
عنوان

خانمااااا ماهی چی میخورید که خوشمزه هم باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 173 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.google.com/search?q=ماهی سفید شمال&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=ivmn&a ...

چرا سرشون بعضیا خال خالیه براقه؟https://www.google.com/search?q=ماهی سفید شمال&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjHseufpLnuAhVHVsAKHRdNAB4Q_AUoAXoECB8QAQ&biw=412&bih=718&dpr=2.63#imgrc=P4FLzLlwnbxRgM

چه جالب برام سوال شده بود چرا سرشون خال خالیه😂 حتما اگه پیدا کردم امتحان میکنم 😋

فرق ماهی نر و ماده هستش

حتما امتحان کن بعدش دیگه هیچ ماهیو لب نمیزنی

فقط باید دقت کنی چون تیغ زیاد داره مخصوصا کوچیکاش

قشنگ با ابلیمو یا اب نارنج و نمک و فلفل مزه دارش کن بزن به بدن🤤😍

من قزل الا نخوردم  چون اینجوریم دوس ندارم چیز جدید امتحان کنم 😂

شهر ما کلا فقط قزل آلا میخورن پرورشی هست..😂 چرااا؟؟ چیزایه جدید بخور بدنت املاحه جدید جذب کنه ریکاوری شه

شهر ما کلا فقط قزل آلا میخورن پرورشی هست..😂 چرااا؟؟ چیزایه جدید بخور بدنت املاحه جدید جذب کنه ریکاو ...

😂😂😂😂

این که خوبه من حتی اگه تغییر کوچیکی توی حالت عادی غذا ایجاد بشه نمیخورم مثلا رفته بودیم مهمونی طرف تو ماکارونی هویج ریخته بود من لب نزدم خودمو با سالاد سیر کردم

😂😂😂😂 این که خوبه من حتی اگه تغییر کوچیکی توی حالت عادی غذا ایجاد بشه نمیخورم مثلا رفته بودیم مه ...

اووو چقدر حساسی همسرت اذیت نمیشه؟؟من که عاشقه چیزای جدید ولی خوشمزه ام...ولی منم یه بار سوپ جو با شیر درست کردم نخوردم فکرشو میکردم تیکه های مرغ باشیر قاطی شده اینجوری میشدم🥴 ولی خوشمزه بود ولی برام چندش بود عادت کردیم به چیزهای همیشگی

اووو چقدر حساسی همسرت اذیت نمیشه؟؟من که عاشقه چیزای جدید ولی خوشمزه ام...ولی منم یه بار سوپ جو با شی ...

مجردم ولی به رلم گفتم من اینجوریم قیافش اینجوری شد😐

هعی غذا مثال میزد میگف اینو دوس داری میگفتم نه میگفت پس چی میخوری😂😂🔪 دیگه همسر ایندمم باید تحمل کنه😂😂😂 منم چیزای ساده همیشگیو دوس دارم بدون تغییر

مجردم ولی به رلم گفتم من اینجوریم قیافش اینجوری شد😐 هعی غذا مثال میزد میگف اینو دوس داری میگفتم نه ...

انشالله زووود عروس شی اون موقع ازبس باید بپزی وحوصله ات نمیکشه که همه چیز خوارمیشی 😍😂