2777
2789
عنوان

میخوام کارا عیدمو شروع کنم ...خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 37 پست
خب عزیزم همه میدونیم رفت و آمدی نیست ‌..... لااقل دلمون خوش باشه به حال و هواش ..... ناامید نباش روح ...

اره اما من وضعیتم جوریه ک هواشم نمیتونم بو بکشم.

من عاشق بوی عیدم..

باردارم تو ماه ۸ هستم خونمون طبقه ۵ بدون اسانسور .

مایع امنیوتیک بچه ام کمه .دکتر گفت پله نروو استراحت کن😔😔حتی تا سرکوچه نمیتونم برم.هرچند سرکوچه فایده نداره.

نزدیکه دوساله اومدم شهری حاشیه تهران ک ازش بدم میاد ...

همیشه خود تهران ک بودیم میرفتم بیرون میچرخیدم ..مترو گردی .. وای چ خوب بود ولی اینجا هیچی نداره... تا تهران ۱۵ دقه است ولی کی با تاکسی هی بره و بیاد اونم تو این وضع😔برادرشوهرمم سرخر شده اونده خونه ما نزدیک ما بره سرکار تا عید .ای خدااا😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اما من وضعیتم جوریه ک هواشم نمیتونم بو بکشم. من عاشق بوی عیدم.. باردارم تو ماه ۸ هستم خونمون ط ...

عیب نداره عزیزم به روزهای بعدش فکر کن به این که ی مدت دیگه انشاالله بچه تو سالم بغل میکنی و بو میکنی ..... به اینکه سال دیگه کرونایی وجود نداره بچه ت یکسالشه درگیر خونه تکونی و خرید لباس برای عیدشی😍😍😍😍😍

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊
قضاوت ظاهری اصصصصلا کار درستی نیست .. ولی بذار بگم دلت خوشه هاا😔😔کدوم عید 😔😔

چون خونه تکونی میکنه دلش خوشه اول بسم الله؟؟؟؟؟ عید اگه مهمونی نباشه خب نباشه گردگیری وتمیزی روبرای خودش انجام میده

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اره اما من وضعیتم جوریه ک هواشم نمیتونم بو بکشم. من عاشق بوی عیدم.. باردارم تو ماه ۸ هستم خونمون ط ...

شما دلت با نی نی خوش باشه عزیزم اتاقشو تمیزکن وسایلشم بچین کوچولو داری عیدت باهمه ماها فرق داره

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
خانمی دیسک کمر شما چجوریع ..... دکتر من گفته باید عمل کنی دیسک پنجم بزرگ شده ..... 

از من مهره ۴ و ۵ کمرمه گفت کار سنگین نکن بچه بغل نکن اما کیه ک گوش بده مگه میشه بچه کوچیک داشته باشی و بغل نکنی

از من مهره ۴ و ۵ کمرمه گفت کار سنگین نکن بچه بغل نکن اما کیه ک گوش بده مگه میشه بچه کوچیک داشته باشی ...

منم مهره سه چهار پنج، پنج گفته بزرگه، من دولا دولا راه میرم

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊