2777
2789
عنوان

اونایی که یکی از نزدیکشون خیلی نزدیکشون فوت شدند بیایند

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم۱۵ساله،انگارتازه اتفاق افتاده

خدا رحمتشون کنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

پدرم حالم خراب نبود خبر مرگم داشتم بازی عمو زنجیر باف میکردم😑😑😑اخه ۳ سالم بود فقط ولی الان خیلی داغونم از داشتنش محرومم دلم پر میکشه واسه اون موقع هایی که گریه میکردم میگفت کی گل بابارو اذیت کردع🥺💔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

پدربزرگ عزیزم

همیشه یادش تو قلبم هست ونبودش برام سنگینه بعد۶سال

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها من واسه درگذشتگان همتون صلوات میفرستم همینکه اسمشون اومده حکمتیه 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من خیلی از نزدیکانم جوون فوت شدن متاسفانه. خیلییی سخته. واقعا طی چند سالی که این اتفافا افتاد دیگه روحیه ایی برامون نمونده مثه قبل.😔😔 من داداشم مریض بود فوت کرد، خاله و دختر خاله ام یه شب قبل عید تصادف کردن و هر دوشون فوت کردن، سال بعدش پسرخاله ام یعنی پسر همون خانواده تصادف کرد و فوت کرد. واقعا سخته. خدا برای هیچکسی نیاره انشاالله.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

یه سوال برا پدرشوهر گریه کنی تو جمع ک همه گریه میکنن زشته شبیه جوگیرا هستی یا عادیه؟😁

گریه میکردم الان حس میکنم خیلی جوگیر شده بودم 

توروخدا دلداریم بدین اخه همه یجوری نگام میکردن

مامانم،۱۵سالم بود،الان ۲۸سالمه 

نه میشه فراموش کنم،نه خودمو بزنم به فراموشی,فقط کم کم یاد میگیرم باهاش کنار بیام و قبول کنم که دیگه نیست ،

سال اولم هروقت از خواب میپرم برا چند لحظه میگم کاش یه خواب بود 

دلت تنگش میشه ولی میدونی نیست،صداشو تو گوشت میشنوی ولی نیست،جاش خالیه ولی نیست،همین که میدونی نیست باعث میشه زودتر ریکاوری شه مغزت 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
ممنون،وهمچنین

💚💚💚

یه سوال برا پدرشوهر گریه کنی تو جمع ک همه گریه میکنن زشته شبیه جوگیرا هستی یا عادیه؟😁 گریه میکردم ...

نه عزيزم چه جوگيريي عزيزتون رو ازدست دادين 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

پدر عزیزم از دست دادم ،دو سال چهار ماهِ ساعتی نبوده به یادش نباشم ، موقع خواب یه دور همه چی  رو مرور میکنم ، لحظه فوت و خاکسپاری و ....  شده عادتم

اگه عزیزت باشه تا یکسال آدم نمیشی، بعد از یکسال  تازه شاید بپذیری اما هیچ وقت از یادت نمیره💔💔💔

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊