2777
2789

من احساس میکنم چشم خوردم حدود ی ماه پیش یکی از اقوامو بعدچند وقت دیدم ازهمون لحظه که پامو از خونشون گذاشتم بیرون کلی بلا سرم اومد اینم بگم که ایشون به من خیلی حسودی میکنن ولی در ظاهر تقریبا خوبیم اما میدونم که ازم بدش میادوبهم حسودی میکنه نمیدونم چیکارکنم صدقم دادم  

بله در قران هم هست

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بودن که هست

چرا رفت و آمد میکنید خوب؟ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

منم اعتقاد دارم  ولی بیشتر آیت الکرسی میخونم اسفند دود میکنم   یه فامیل نزدیک با شوهرم همکاره  به خدا هرروز حساب کتاب ما رو میکنن تو روم گفتن شوهرت انقدر درامد داره  بنده خدا یک ماهه کار نبود براش 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
خب نمیدونید برای اینکه ازبین بره باید چیکارکرد؟؟از اون روز به بعد همش داره اتفاقای بد برام میفته

صدقه بده . اگه خیلی سنگین یه چیزی قربونی کنید مرغی گوسفندی یعنی خون ریخته بشه. و اسپند دود کند 

ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم زیاد بگو . سوره ناس فلق زیاد بخونید

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
قبلا اصلا اینطور نبودن ولی جدیدا سر ی مسائلی به من خیلی حسادت میکنن

بنظرم رفت و آمد رو به حداقل برسونید

کاری رو باعث بشه نسبت به شما کنجکاوی بخرج بده هم انجام ندین

4قل،و آن یکاد هم بخون

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿