2777
2789
عنوان

علائم بارداری

127 بازدید | 25 پست

سلام دوستان درد زیر ناف و سوزن سوزن شدن داخل واژن و درد پهلو سمت چپ و گهگاهی حالت تهوع میتونه از علائم بارداری باشه شش روز مونده به پریودیم همشم آروغ میزنم 🙊🙈🥺 

واقعا توقع داری از الان علائم نشون بده 

ته تهش تنها علامت بارداری الان میتونه کمر درد و خستگی باشه که متاسفانه علائم پریودم هست 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا توقع داری از الان علائم نشون بده  ته تهش تنها علامت بارداری الان میتونه کمر درد و خستگی ...

عالایمت مثل من بود اما من دوروز بعد پریود این حالتا رو داشتم که بی بیم مثبت بود

عالایمت مثل من بود اما من دوروز بعد پریود این حالتا رو داشتم که بی بیم مثبت بود

نه من ی هفته مونده بود به موعدم موقع سر پا بودن کمر دردای شدید میگرفتم خستگی و خواب آلودگیه وحشتناک 

حالا من ی درصدم فکر نکردم حامله ام کلی جوشونده و زعفرونم خوردم 🥴🥴

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
وای من که ۶هفتمه از مامان شدن فقط حالت تهوعشو دارم فعلا😭

عزیزم خدارو شاکر باش خیلیا هستن حاضرن همه این دردا رو تحمل کنن ولی مادر بشن خوشبحالت گلم برا ما هم دعا کن