2777
2789
عنوان

وقتی تو یه جمع یا مهمونی بهمون کم محلی میشه چیکار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 19 پست

منم شش سال خانواده گاو صفته شوهرم که اصلا محلم نمیذاشتن تحمل کردم این اخریا دیگه داشتن به دخترمم آسیب میزدن باحرفاشون از مادر شوهر گرفته تا جاری خواهر شوهر منم الان چندین ماه کات کردم خونه هیچکدوم نمیرم جایی ببینم روم میگردونم 

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓

یکی از اشناها وقتی منو میدید ،یکبار تحویل میگرفت یکبار نمیگرفت 

یکبار زنگ‌میزد به زور‌میگفت بیا خونمون‌یکبار وقتی زنگ‌میزدم‌ بهش اصلا جواب نمیداد بعدمیگفت ندیدم

خلاصه چندبار اینجور چیزی پیش اومد گاهی تو جمع تحویل میگرفت گاهی  سرد بود،

منم چند دفعه های اخر دیگه اصلا محل بهش نذاشتم‌انگارراصلا وجود نداره حتی باهام‌صحبت میکرد فقط با یه لبخند ملیح جواب میدادم وسرمو میچرخوندم، قشنگ‌فهمید دارم کم محلش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشناها وقتی منو میدید ،یکبار تحویل میگرفت یکبار نمیگرفت  یکبار زنگ‌میزد به زور‌میگفت بی ...

این دقیقا مثل شرایط دو سال پیش من با چند نفر از اقوام بود ، بعد دیگه سرد شدم و همینطوری باهاشون رفتار کردم

منم شش سال خانواده گاو صفته شوهرم که اصلا محلم نمیذاشتن تحمل کردم این اخریا دیگه داشتن به دخترمم آسی ...

واای بخدا اینا خودشون مریض روحی روانی هستن وقتی حتی به یه بچه هم رحم نمیکنن