2777
2789
عنوان

نی نی هاتونو چطوری میخوابونین

135 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه پسر ۴ ماهه دارم، شبا قنداقش می کنم نسبتا خوب می خوابه ولی امان از روزا

شیر که می خوره خوابش میبره ولی وقتی میذارمش سرجاش بعد ۱۰ دیقه از خواب بیدار می شه، بعد چند بار که این اتفاق میفته دیگه خیلی بداخلاق میشه و نق می زنه

کسی می تونه کمکم کنه؟

واقعا خودمو شوهرم اذیت میشیم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلق هر بچه ای یه جوره

من دخترمو کنارم میخوابوندم بهش شیر میدادم که دیگه نخوام بعدش جابجاش کنم

زیر سرش رو هم یه چیزی میذاشتم بالاتر باشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین سعی کن تا خوابید زود بذاریش زمین البته بازم زود از خواب میپره 

من بچه هامو باشیر نمیخوابوندم میذاشتم رو پا پستونک میدادم راحت میخوابیدن 

بچه که با شیر بخوابه خیلی سخته و بزرگتر بشه شبا اذیت میکنه همش

💓💓💓💓💓💓💓💖💗💝💟❤💓
ریفلاکس نداره ؟ بچه های ریفلاکسی زود زودبیدارمیشن وخوابشون سبکه

چرا‌، آفرین

داره

دارو می خوره

بعد دارو شبا می خوابه وگرنه شبا هم نمی خوابید قبلا

کی خوابش درست میشه؟

چرا‌، آفرین داره دارو می خوره بعد دارو شبا می خوابه وگرنه شبا هم نمی خوابید قبلا کی خوابش درست م ...

وقتی غذاخوربشه یواش یواش خوب میشه فقط وقتی شیر بهش میدی بلافاصله نخوابونش یه ربع نگهش دار عمودی 

اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
وقتی غذاخوربشه یواش یواش خوب میشه فقط وقتی شیر بهش میدی بلافاصله نخوابونش یه ربع نگهش دار عمودی  ...

دکترش گفته از همون ۴ ماه غذای کمکی رو شروع میکنه

خدا از دهنت بشنوه

آرزومه خواب روزش خوب شه

دکترش گفته از همون ۴ ماه غذای کمکی رو شروع میکنه خدا از دهنت بشنوه آرزومه خواب روزش خوب شه

انتظارنداشته باش یه دفعه خوب شه دخترمن تا هشت ماهگی کامل خوب شد ولی با صدا بیدارمیشه توی سکوت راحت میخوابه

اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم