2777
2789
عنوان

واسه شوهرم کادو چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست
ماگ با خمیر تزیین میکنن شغلش هر چی باشه عروسک خمیری میسازن  یا عکس دونفرتون بده روی دیوارکوب ن ...

دخترونه نیس؟ 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
خداروشکر, شمادونه ای چندگرفتی؟ من سوال کردم15

منم پونزده گرفتم خیلی خوب بوودن

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن تا سفارش دادین؟ 💎

چهارتا گلم عکسشون گذاشتم

خودتم عکس میگیری دیگه .خانوما کلا عکس دوس دارن اخه.

آخه میدونی چیه یکم تپل شدم دوس ندارم تو تپلی عکس بگیرم 

دخترونه نیس؟ 

ماگ ها پسرونشم هست خوشگله ولی بعضیا اقایون شاید این چیزا رو دوست نداشته باشن

میتونی اسمشو بدی جاسوییچی بسازن دکمه سر دست دستبند اینها هم میتونی بسازی نقره طلا برنجی هم داره

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

یه ست مردونه یا ساعت

خودمم ست مردونه تو زهنمه 

چقدر میخوای هزینه کنی؟ دکمه سراستین طلا گیره کراوات طلا پالتو چرم کت شلوار ست چرم ادکلن ساعت ...

در حد سیصد تومن نمیدونم بستگی داره روز زن چی بهم کادو بده،😄

پوشیده عکس بگیر کع بشه بزاری اینستا یا حالا هرجا

خودم خیلی دوس دارم چون برای عقدمون هم نرفتیم آتلیه و عقد خیلی ساده ای داشتیم ولی خب بخوام برم آتلیه دوس دارم لباس سفید بگیرم مثله لباسه عقد که هزینه اش میره بالا الان تو وضیعتی هستیم که باید پس‌انداز کنیم تا دو سه ماه دیگه بریم سر زندگیمون