بچها 17 این ماه سالگردعقدمونه نمیدونم چیکار کنم هدیه چی بگیرم برای همسرم دلم میخواد کاپ کیک ازدواج سفارش بدم اگر ایده ای دارید ممنون میشم کمکم کنید و اینم بگم برای پایان خدمتش کاپ کیک سفارش داده بودم تکراری نیس ب نظرتون؟
🥰ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم خیلی دوس دارم چون برای عقدمون هم نرفتیم آتلیه و عقد خیلی ساده ای داشتیم ولی خب بخوام برم آتلیه دوس دارم لباس سفید بگیرم مثله لباسه عقد که هزینه اش میره بالا الان تو وضیعتی هستیم که باید پسانداز کنیم تا دو سه ماه دیگه بریم سر زندگیمون
🥰ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)