2777
2789
عنوان

کیا دارن خونه تکونی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 61 پست
از ساعت ۱۲ ظهر شروع کردم تا ۱۲ شب اخه من ماه ب ماه ظرف کابینتو میشورم دستمال میکشم نمیزارم بمونه واس ...

خوب کاری میکنی شب عید کارت سبکه 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما سه روز خونه تکونی میکنیم  یکی دو روزم میریم خرید 😐💔 یه روز من و خواهرم و مامانم  ی ...

وای خرید من ۱۰۰ روز طول میکشه خونه تکونیمم گاماس گاماسه خودمو خسته نمیکنم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
وای باورت نمیشه من طبقه پایین بودم صابخونه بالا جابجا شدیم اون فورا فرشو پهن کرد ونشست انقد که همه ج ...

خوش به حال اون شده پس

توی کابینتاتو تو ی روز همصو شستی 

توی کابینتامو همشو وایتکس و اب زدم پاک کردم گذاشتم سرجاش نمیزارم بمونه از هر کجا بریزم از اونجا میزارم سرجاش بمونه رو هم روهم طول میکشه

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
وای خرید من ۱۰۰ روز طول میکشه خونه تکونیمم گاماس گاماسه خودمو خسته نمیکنم

اخه مامان من وسواسه 

خوشش نمیاد زیاد بیرون از خونه باشیم 😁

هرچی باشه یه روزه سرهم بندی میکنیم ✋

یعنیا شانس ندارم شدم انگا کارگرا میشورم سر سال میگن بلند شو.... یجوری بود که حتی سیمانایی که بنا کار کرده بود رو میشستم😢

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
ما سه روز خونه تکونی میکنیم  یکی دو روزم میریم خرید 😐💔 یه روز من و خواهرم و مامانم  ی ...

عزیزم چه برنامه ریزی خوبی

یعنیا شانس ندارم شدم انگا کارگرا میشورم سر سال میگن بلند شو.... یجوری بود که حتی سیمانایی که بنا کار ...

عزیزم منم مستاجرم میدونم چی میگی 

وای باورت نمیشه من طبقه پایین بودم صابخونه بالا جابجا شدیم اون فورا فرشو پهن کرد ونشست انقد که همه ج ...

یعنی خونه منو میددی موقع اساس کشی تو چ وضعی بود ۳ روز طول کشید ک تمیز شه بگم باورت نمیشه ک یه زن چقدر میتونه کثیف باشه

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
خوش به حال اون شده پس

اره بخدا باور کن پسرش بخاد زن بگیره بیاد بالا نیازی به شستن نداره.... اصلا پایین انقد تمیز بود که حتی دستمال نمیخاست رو اپن بکشی 

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
خوشبحالت منم فردا ببینم حسش باشه میخوام کابینتارو تمیز کنم امروز در و دیوار دستشوییو شستم

بچه داری ؟

یعنی خونه منو میددی موقع اساس کشی تو چ وضعی بود ۳ روز طول کشید ک تمیز شه بگم باورت نمیشه ک یه زن چقد ...

اصلا نمیدونی این کلید پریزا قشنگ یک لایه کثیفی داشت تو سینکش که دیگه نگم برات سرامیکا رو من بااسکاچ شستم اصلا افتضاح