الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر sdبوده همش میشه برگردوند ولی اگر تو حافظه گوشی بوده بازگشتش ناممکنه
نکته ای هم که هست سرویس دراید 0 گیگ رایگان بهت میده که ممکنه بیشتر شده باشه
و میتونی با گوگل درایو فایلاتو بصورت ابری ذخیره کنی پاک هم نمیشن تا وقتی که خودتون پاکش کنید
اگر میتونی تصورش کنی،پس قطعامیتونی انجامش بدی.|||حواستون به حرفاتون باشه چون مواردی مانند قضاوت اشتباه پشیمونی داره|||من هستم و زنده ام|||به کسی اثبات نمیکنم چون من همینم که هستم|||اگر میخوای قضاوت کنی اول خودتو قضاوت کن
اونایکە تو sdبودن پاک شدن ریکاوی زدم بعضی از عکسام اومدن ولی کیفیت اولو ندارن ولی فیلمارو کلان از دس ...
چجوری ریکاوری زدی؟
اگر میتونی تصورش کنی،پس قطعامیتونی انجامش بدی.|||حواستون به حرفاتون باشه چون مواردی مانند قضاوت اشتباه پشیمونی داره|||من هستم و زنده ام|||به کسی اثبات نمیکنم چون من همینم که هستم|||اگر میخوای قضاوت کنی اول خودتو قضاوت کن
اونایکە تو sdبودن پاک شدن ریکاوی زدم بعضی از عکسام اومدن ولی کیفیت اولو ندارن ولی فیلمارو کلان از دس ...
به روشتونم بستگی داره