2777
2789
عنوان

اگه شما بودین چکار میکردین

84 بازدید | 6 پست

من حدود ۲ماه آموزشی جایی بودم برا کار 

بعدش چون کارم خوب بود جذب شدم 

و دقیقا روز دوم اونقد از شدت استرس و اضطراب حالم بد شد که اومدم خونه

۱بچه ۴ساله دارم که میمونه پیش خانواده همسرم ساعت کاریم تا ۴هست

الان ۲روزه خونم و نرفتم حالمم هی بد میشه و باز کمی بهتر میشم

اصلا نمیدونم چرا اینطور شدم خیلی زشت شده که اینطور شد و نرفتم خواهرانه راهنماییم کنید چکار کنم

اگه شما جای من بودین میرفتین و ادامه میدادین یا قیدشو میزدین؟

زود تصمیم نگیر ، فعلا ترک نکن ، مگه اینکه ببینی واقعا زندگیت تحت تاثیر قرار گرفته و نمیکشی 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود تصمیم نگیر ، فعلا ترک نکن ، مگه اینکه ببینی واقعا زندگیت تحت تاثیر قرار گرفته و نمیکشی 

بهشون بگم ۱هفته آزمایشی باشم ببینم اگه میتونم بعد قرارداد ببندم؟تا الانشم خیلی زشت شده

بهشون بگم ۱هفته آزمایشی باشم ببینم اگه میتونم بعد قرارداد ببندم؟تا الانشم خیلی زشت شده

شما که میگی 2 ماه رفتی ! مگه اون دو ماه فرق داشت با الان ؟ میشه بپرسم چه کاريه؟

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
شما که میگی 2 ماه رفتی ! مگه اون دو ماه فرق داشت با الان ؟ میشه بپرسم چه کاريه؟

۲ماه بصورت آموزش رفتم تایمشم ۴روز درهفته و تا ساعت یک بود

حسابداری شرکت هستم

الان شده همه روزه و تا ساعت ۴