یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرم اینجوری بود بعد از اینکه از پوشک گرفتمش فک کنم دو سه هفته درگیر بودم ولی خب بغلش میکردم میگفتم ...
یعنی خود به خود درست شد من بچه هامو ده روزه از پوشک گرفتن تو جیش مشکلی ندارن ولی مدفوع رو وحشت دارن و تو خودشون نگه میدارم هر کاریم بگید کردم ولی فایده نداشته خیلی ناامیدم
سلام من هر دو دخترم اینجوری بودن و دو بار تجربه این موضوعو دارم . اول که ایستاده دفع انجام میدادن . مثلا دخترم میرفت پشت پرده . یا دختر دومم سریع بدو بدو میرفت یه اتاق دیگه . هر دو توی پوشک کارشون رو میکردن و از دفع وحشت داشتن اگر شلوار پاشون بود یا دستشویی انقدر به خودشون میگرفتن که یبوست میشدن . روش من این بود همینجا بگم اگر کسی دلش بهم میخوره بیشتر نخونه!!!!! یه برگه بزرگ اوردم روش سه تا پی پی نقاشی کردم با چشم و ابرو و سیبیل و گل سر و همه چیز گفتم این مامان پی پی هست بابا پی پی و نی نی پی پی بعد یه دایره سیاه کشیدم گفتم اینجا خونشونه توی دستشویی هست . بعد یه بچه کشیدم در حالت نشسته ولی بدون اندام جنسی و پی پی رو توی شکم اون بچه کشیدم گفتم ببین اینا توی شکم .....( اسم بچه رو گفتم ) هستن و میگن مثلا فلانی فلانی لطفا مارو ببر دستشویی تا بریم خونمون .اون نقاشی رو میدادم رنگ کنه میبردم دستشویی دائم که میدیدش در موردش حرف میزدم بعد چند روز میرفت دستشویی مثلا یه زور کوچیک میزد میگفتم افرین این نی نی پی پی بود مامانش کجاست ؟ زور بزن مامانش بیاد و اگر میگفت ندارم هیچ مقاومتی نمیکردم با این که میدونستم داره . اگر یواشکی توی پوشک میکرد میگفتم اخی چه قدر ناراحتن نرفتن خونه رفتن توی سطل اشغال . با همین قصه و بازی هر دوتاشون رو راضی کردم که از این قضیه نترسن . ببخشید اگر مجبور شدم دقیق توضیح بدم
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پسرم اینطور بود کلی کلیپ دانلود کردم در این مورد میدادم نگاه میکرد قصه میگفتم با خودم دسشویی میبردم.... نقاشی میکشیدم که بچه داره دسشویی میکنه... دوست عزیز سعی کن به هر روشی این قضیه رو براش عادی جلوه بدی اصلا هم زورش نکن از زیر شلوار شورت پاش کن که اگر خرابکاری کرد خونه کثیف نشه. موفق باشید
پسرم اینطور بود کلی کلیپ دانلود کردم در این مورد میدادم نگاه میکرد قصه میگفتم با خودم دسشویی میبرد ...
منم کلی کلیپ نشونشون میدم حتی خودشون میان و میگن براشون اون کلیپ ها رو پخش کنم ولی باز کار خودشونو میکنن کاش لااقل تو پوشک کارشونو میکردم و خودشونو نگه نمیداشتم میترسم یبوست شن
ممنون از لطف همگی شما فقط کاش میگفتیم چقدر زمان برد تا درست شدن خیلی حالم بده و فقط گریه میکنم اصلا ...
کاملا صبور باشید در این زمینه . هر چقدر زمان ببره مهم نیست بالاخره یاد میگیرن من دختر دومم که دوسال و نیمش بود زودتر یاد گرفت . اولیم از دوسالگی شروع کردم انقدر طول کشید و غصه خوردم که چند ماه گذشت اونم نزدیک دو سال و نیمش شد
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚