2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود سفید اب برا صورت خیلی خوبع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من پودر سفید اب رو استفاده میکردم مخصوصا قبل عروسیم یه جیزیزشبیه گچه انگار 

میرفتم حموم میزدم رو صورت و زیر بغل و هرجا دوست داشتم حدودا تا ۱روز سفید نگه میداشت طوری که فامیلام میگفتن امسال سفید شدی چرا😅

من صودشو هفته ای ی بار میزنم ..خیلی خوبه واسه پاکسازی صورت

میشه بگی چه جوری؟؟ بعد اینکه ؟ من صورتم خیلی پوست پوست میشه. برام خوبه به نظرت؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

میشه بگی چه جوری؟؟ بعد اینکه ؟ من صورتم خیلی پوست پوست میشه. برام خوبه به نظرت؟؟

ن .چون صورتو خشک میکنه..اگرم زدی بعدش حتمن کرم بزن ب پوستت مرطوب کننده ای چیزی...تو حموم سفیداب و پودر میکنم و میمالم ب صورتم و ورزش میدم تا پاکسازی کنه..گاهیم پودر شدشو با یکم ابلیمو قاطی میکنم میزنم ک خیلی بهتره

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
ن .چون صورتو خشک میکنه..اگرم زدی بعدش حتمن کرم بزن ب پوستت مرطوب کننده ای چیزی...تو حموم سفیداب و پو ...

ممنون عزیزم. لطف کردی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔