2777
2789
عنوان

حرکت جنین

156 بازدید | 33 پست

دوستان تو هفته ۱۶ میشه حرکت جنین رو تشخیص داد؟ به من گفتن قدامی هست و خوندم که میگن وقتی قدامی باشه دیرتر حرکتشو میفهمی. شما کی فهمیدین حرکات نی نی تون رو؟ و اینکه از سلامت جنین چجوری مطمئن میشین؟؟

تا ۲۸هفته خبری از حرکت نیس مخصوصا ما ک قدامی هستیم.از الان بفکر حرکت نباس اون جاش خوبه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۱۴هفتگی فهمیدم😭😭😭😭

توروخدااااا دعام کنیدتواون لحظه های ک واست قرمیدع یاگیسوکمندبی افت بگوحاجتموبدع

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

سلام من هفت هفته هستم میتونم ی سوال بپرسم ؟؟

زیر شکمم سمت راست صبح تیر میکشید طبیعیه؟؟الان خوب شده ولی ی جایی درد میگیره بعد انگار خوب میشه جاش ی جوری ..اونجوری هست

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
تا ۲۸هفته خبری از حرکت نیس مخصوصا ما ک قدامی هستیم.از الان بفکر حرکت نباس اون جاش خوبه

نمیدونم توهم زدم اینروزا که خدا نکنه خوب نباشه. از سلامتیش نگرونم 😔

نمیدونم توهم زدم اینروزا که خدا نکنه خوب نباشه. از سلامتیش نگرونم 😔

نترس چیزی نیس سه ماه اول خیلی خطر سقط هست ک خداروشکر ردش کردی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
سلام من هفت هفته هستم میتونم ی سوال بپرسم ؟؟  زیر شکمم سمت راست صبح تیر میکشید طبیعیه؟؟الان خو ...

عزیزم سونوی قلب رفتی؟؟؟ اگه بری خیالت راحت میشه خیلی حس دلنشینی هست 🥰🥰