2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو بخونید تا سوالاتتون در مورد جن برطرف شه😂 اول اینکه قطعا وجود دارن تو قرآن چندین و چند جا اشار ...

البته این هم بهتون بگم که همین الان دور و ورمون پر از این موجوداته اما ما نمیتونیم ببینیمشون

تمام چیزهایی که گفتم بر اساس مستندات قرآنی هست.

اگر به این موضوعات علاقه دارید کتاب زیاد هست بخرید اطلاعاتتون کامل شه☺

صداشون دورگس اسمم صدا میکردن در حالی که خونمون کسی نبود

توهم بوده

جن ب معنای پوشیده شدست

خداوند ی پرده بین انسانها و اجنه قرارداده    

هیچکدوم اجازه ی ورود ب حیطه ی زندگیه همدیگر رو ندارن

مگر آدمهای کثیفی مثله دعا نویسها ک با هزار کثافت کاری 

پای اونهارو وارد زندگیه انسانها میکنن

ک همشون کافر هستن

دو دسته هستن شیعه و کافر

شیعه ها ب هیچ عنوان با اونها کار ندارن

کثافت کاری   حتی ادرارکردن روی قران

صداشون دورگس اسمم صدا میکردن در حالی که خونمون کسی نبود

یبار نصف شب کنار شوهرم خوابیده بودم اون خوابیده بود و صورتش به طرف من بود منم تا چشمامو بستم یکی  قشنگ اسممو صدا کرد چشامو باز کردم هرچی شوهرمو صدا کردم که تو بودی خواب بود جواب نداد منم رفتم زیر پتو از ترس😱 هیچوقتم نفهمیدم شوهرم بود یا نه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
اینو بخونید تا سوالاتتون در مورد جن برطرف شه😂 اول اینکه قطعا وجود دارن تو قرآن چندین و چند جا اشار ...

امام علی باهاشون جنگیده

من ندیدم اما مامانم دیده

مامانم دید یه شب و دقیقا فردای دیدنش من که بچه بودم کلا مشکل جسمی پیدا کردم😶با دعا و اینا دو روزه سرپا شدم

دعا نویس گفته چون سید بوده دخترتون نتونستن وارد اتاق شن برای همین به این اسیب زدن

برادرم که به دنیا اومد وقتی که بزرگتر شد یه شب بیدار شد دقیقا توصیفایی که مامانم از اون جن کرده بودو مو به مو گفت و اذیت کردناش از اون شب شروع شد.....

این اتفاقا تو یکی از روستاها تو شمال برامون افتاد خونه پدربزرگم

جالبه بدونید جن ها هم مسلمون کافر شیعه و سنی دارن 

نه عزیز دلم

جن خوب داریم

جن بد هم داریم

از اونجایی که جن ها عمر خییییلی طولانی دارن، قبول داری واقعه روز عید غدیر هم دیدن؟ در نتیجه همه جن های خوب قطعا شیعه هستن🌱

صدام میزنن وسایلم رو برمیدارن گاهی تو خواب اذیتم میکنن سایه میبینم تو خونه و ی سری اتفاقای دیگه ک تر ...

عزیزم مورد اینجوری زیاد دیدم میتونم کمکت کنم حتی چند مورد کاربرای اینجا هم بودن خداروشکر بهتر شده