2777
2789
عنوان

بیبی چک

369 بازدید | 7 پست

سلام من پلی کیستیکم و بیبی چکم دوروز پیش یه هاله انداخت چند ساعت بعد در خدی ک زیر نور بگیری دیده بشه .. بعد دیشب دوباره بیبی زدم اول ک هیچی نبود بعد خشک شدن این مدلی شد انگار رنگ پخش شده 

ممکنه بیبی خراب باشه عکس هم اپلود نمیشه بزارم 

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻

عزیزدل با ادراری که شش ساعت قبلش سرویس نرفتی ...بزن 

رنگ پخش شده خرابه 

زیر ده دقیقه بخون هر چی بود اون درسته عزیز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزدل با ادراری که شش ساعت قبلش سرویس نرفتی ...بزن  رنگ پخش شده خرابه  زیر ده دقیقه بخو ...

قبلا بیبی ها اینجوری نمیشد حتی 

ممکنه بتا پایین باشه 

تازه بچم کوچیکه نمخام باردار بشم

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا بیبی ها اینجوری نمیشد حتی  ممکنه بتا پایین باشه  تازه بچم کوچیکه نمخام باردار بشم

نه اصلا این دو تا بی بی چک که زدی منفی هست 

چون استفاده و خوندنشون صحیح نبوده 

حالا خدا بزرگه ...باز صبر کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

https://www.upsara.com/images/t848815_.jpeg

منفیه عزیز ...نگران نباش