2777
2789
عنوان

مردای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 124 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی ازخانمهام خیلی بیشعورتون  دیشب بحث مودبانه یه آقاباشون داشتن واصلابحث خدا ودین بود اومده ...

آره بات کاملا موافقم منم الان تاپیکما دوستانه زدم که بگم درخاست نده و از این جور چیزا وگرنه مردام حق دارن بیان تو سایت و من خودمم توبعضی مواقع خواهرانه کمکشون میکنم 

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
ارع  ما  درخاست  نمیدیم  اونا  میدن😒

برو😂

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
بنظرم ما زنان اشتباه امدیم شاید مردان امروزه باردار نمیشن یا مشکلات بارداری دارن😁😁😁😁😁😁😁برای ر ...

ببین  من اصلا  بخاطر  بحث های  مثلا  سرگرم کننده   یا  تو بعضی  تاپیک ها  با اشناها  میحرفم    

هیچ  ربطی  به بارداری  نداره   حضور ما  که اینجور حرف میزنی

💔 حسین gk👑
من دیروز یه نفر زنم بود تو بیوش بم در خاست داد بد اومده درخاست ازدواج میده به قران الان به نی نی یار ...

شت . تا حالا تو پستم نخورده ، اما اگه بخوره چن وقتی همینجا اسکلش میکنم بعدم هرچی پیام بده ج نمیدم . دستش به جایی بند نیست، هست ؟ نهایتش به ریشش می خندی و لغو دوستی میزنی. این که اینکارارو نداره . خودتو بیخیال بگیر این تاپیک زدنا مشوقی هست برای همچین آدما . فکر میکنن خیلی مهمن . البته من مرد باشخصیت توی سایت زیاد دیدم مثل sohrab_sg ، ببر مازندران. قسطنطیه.  اما اونایی که قصد مزاحمت دارن هرچی اهمیت ندی خیلی بهتره . خودشون خسته میشن