2777
2789

اینجا امار کسانی هست که اقدامی پسر بودن و جنسیت بچه شون دختر شد. لطفا نظر ننویسید پ اینجا برای تبادل نظر نیست. برای نوشتن نظرتون به تاپیک زیر مراجعه کنید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5467640/همه-چیز-راجع-به-بارداری-کیت-تخمک-گذاری-دختر-دار-شدن-و-پسر-دار-شدن?page=1369

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹

تفسیر اقدام مامان نورا: اقدام مامان نورا خودشون بالا نوشتن. 

که ۸ سیکل، ۱۰ سیکل شب  و ۶ صبح ۱۱ سیکل بوده. 

بر اساس سونوی قلب که ۷ هفته و ۲ روز رفتن  احتمالا تخمک گذاری و لقاح شب ۱۲ سیکل تا صبح ۱۳ سیکل بوده.  کیتشون تا ۱۲ شب پر رنگ بود هنوز. ولی با قطعیت نمیشه گفت که سونو درست بوده. سونوی هفته پنج تا اواسط هفته ۶ معمولا خیلی دقیق هستن برای مشخص کردن تاریخ لقاح و بعد از اون به دلیل کند یا سریع بودن رشد جنین میتونه کمی خطا داشته باشه. 

البته تاریخ لقاح مامان نورا بر اساس سونوی قلب ۱۴ سیکل بوده، ولی ۱۳ سیکل رفتن سونو و تخمکی در کار نبوده. پس با احتساب این خطا احتمالش هست که لقاح بین شب ۱۲ سیکل تا صبح ۱۳ سیکل بوده. 

با این فرض اخرین اقدامشون که ۶ صبح ۱۱ سیکل بوده، فاصله اش با تخمک گذاری زیاد بوده. 

https://uupload.ir/view/mk4t_noora.pdf/

Kit:

https://uupload.ir/files/8tcp_pyk6_۲۰۲۰۱۱۱۷_۲۰۵۱۲۶.jpg

توضیحات خود مامان نورا:

من از ۸سیکل ترشح زیادم شروع شد ۹سیکل ۱۲ونیم سیکل کیت زدم با ادرار کمرنگ  بی رنگ بود وساعت ۲نیمه شب ی اقدام رفتم دوباره۵عصر کیت مکس زدم ۹سیکل ادراری ک اب نخوردم از صب ولی علیظ نبود کلا هاله هم ننداخت

۱۰ سیکل کلا کیت نزدم و ۶عروب رفتم سونو فولی ۲۰ونیم داشتم ۸شب ی اقدام رفتم  

بعد دوباره ۱۲و۴۰دیقه شب ۱۱سیکل کیت زدم رو اوج بود و خابیدم ۶صب کیت زدم و اقدام رفتم ولی کیت نسبت ب شب کمرنگتررشده بودو طول این مدت ۱۰تا ۱۱سیکل سمت راستمم درد میکرد حتی بعد از ساعت ۶صب تا ۱۱.۱۲ظهر  و دیگ کیت نزدم تا

۱۲سیکل شب با ادرار علیط ک شما گفتی امشب یا فردا صبح ی اقدام برو ک شوهرم صب خودشو کشت و نتونستیم اقدام بزیم و بیخیالشدیم و ۱۳سیکل عصر سونو گف ازاد شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدامات امیر علی از زبان خودش:

در درجه اول که خواست خدا بوده وبس

من از روز7شبی یکعدد اوا بوست فقط خوردم 

همیشه کیتم 17مثبت میشد اینماه14مثبت شد 

فکر کنم اثر اوا بود

بعدظهر 14وصبح روز15و شب15ساعت7 جمعا سه اقدام قبل از کمرنگی رفتم.

صبح16دیگه کیتم کمرنگ بود.

هییییچ علامتی نداشتم یک درصد امید به بارداری نداشتم اما قربون خدا برم که بنده اش را دست خالی برنمیگردونه.

دهانه رحمم هم بالا نرفت هنوزم پایینه 

ترشح هم دقیقا مثل ماهای قبل که پریودمیشدم 

ولی از شبی که باید پریود  میشدم ونیومد 

کشاله ران سمت راستم و کنار ناف سمت راستم 

گاهی تیر میکشه و سینه هام حالت پری و سنگینی داره 

https://uupload.ir/files/qj7h_capture.jpg

https://uupload.ir/files/y38n_70cf36f8-f9b6-455c-8bb8-41d2ffdddd33.jpg 

تفسیر اقدامات امیرعلی:

نکات بد اقدام، 

من ۱۰۰٪ مطمئن نیستم که اقدام سوم  امیرعلی به تخمک گذاری رسیده باشه و اینکه همسرشون ۲۴ ساعت قبل از اقدام اصلی با جلوگیری تخلیه شدن به نفع پسر نبود. 

اقدامات فاطمه از زبان خودش:

ه ها من کار خاصی انجام ندادم فقط تا ۴روز با روغن سیاه دانه ماساژ دادم و بستم تا صبح!تا سه سیکلم سیاه دانه و عسل خوردم،دمنوش خوردم و دمنوش اویشن و زعفران که خیلی رحم و پاک میکنه!چله ی حدیث کسا هم برداشتم،موقع اقدام با پوزیشنی که لوبیا گفتن اقدام کردیم و تقریبا هر شب هیچی نمیریخت بیرون که فکر کنم رحمم پاک شده بود!شوهرمم خیلی تقویت میکردم،روزهای اقدام و چند روز قبلش معجون:موز،مغزیحات،عسل،یه لیوان شیر،گاهی اوقات انبه(که البته از قبل فیریز کرده بودم)گرده نخل و جنسینگ،خرما همه رو میریختم تو میکسر و میدادم میخورد🤭😁قرص هم ویتامین ای و سی و سلن پلاس و پنتوکسی فیلین که البته کم خورد و دوره ی درمانش رو کامل طی نکرد فقط ای و سی همیشه میدادم بهش!روز اقدامم و چند روز قبلش کیسه اب یخ و قهوه خورد!راستی بچه ها من یه نکته ای فکر میکنم خیلی تاثیر داشت در بارداریم این بود که من ازمایش هورمونی که دادم ویتامین دی خیلی پایین بود و دکتر برام امپولش و قرصش رو نوشت حس میکنم کمبود ویتامین دی هم باعث میشه دیر باردار بشیم یا اگر بشیم خدایی نکرده سقط بشه!خودمم این ماه دکتر بهم لتروزول از ۴تا۸سیکل روزی دوتا،روز ۷و۸سیکل دوتا امپول سینال اف،و روز ۱۲سیکل رفتم سونو حدود هفتا فولی داشتم که همون ظهرش امپول ازادسازی رو زدم.اقدامم به گفته ی لوبیا جون از دو روز قبل از امپول شروع کردم و ۱۲ساعت و ۲۴ساعت و۳۶ساعت بعد از امپول اقدام کردم که فکر میکنم اقدام اخرم گرفته چون درد شدیدی گرفتم که به زور نزدیکی کردم و تا روز شنبه که میشد ۱۵سیکلم رفتم سونو همچنان درد داشتم که گفتن درد ازاد سازی بوده و بهتر شدم به مرور!ولی دوباره از ۲۴سیکل تقریبا دردای شدید شروع شد و امروز که ۲۷سیکلم داره کمتر میشه!روز ۲۷سیکلمم بتا بیشتر از ۲۰۰بود😍امیدوارم به درد حتی یک نفر هم که شده بخوره این پستم❤🤲بچه ها فقط استرس نداشته باشین میدونم سخته ولی شدنیه!من این ماه مادرم خانه تکانی کرد و خودمم مهمونی دادم و اصلا فکرشم نمیکردم باردار باشم چون شنیه که سونو شدم گفتن ازاد شده و من جمعه اصلا اقدام نداشتم و کاملا نا امید بودم...توکل برخدا انشاالله همگی به زودی نتیجه بگیرین ما کیف کنیم😍🤲

عزیزم تو پریودی هم اصلا حموم نمیرفتم و اب نمیزدم به خودم!این خیلی مهمه...میوه و سردیحات هم تو پری ممنوع بود

تفسیر اقدامات فاطمه:

اقدامات فاطمه از نظر من ۸۵٪ شانس پسر داشت و جزو ۱۵٪ بودن مه جواب نگرفتن متاسفانه

چون امپول ازاد سازی زدن و از ۲ روزقبل از امپول تا ۳۶ ساعت بعد از امپول اقدام داشتن. 

Hony72- 1982

اقدام 

شب ۱۵ ساعت ۱۲

صبح ۱۶ ساعت ۱۱:۳۰

شب ۱۶ ۱۲ شب

و شب ۱۷  - ۱۱

احتمال رسیدن اقدام سوم ۵۰-۵۰

احتمال خیلی قوی  تخمک بین شب ۱۶ و صبح ۱۷ ازاد شده 

negari25 safheye 733

از سمت راست بود دردی نداشتم خودم فکر میکنم ۱۴ شب تا ۱۵ صبح آزاد شده باشه چون چهارده ۶ عصر  دستگاه بدونه + داد اقدام ها  همونطور که گفتی رفتم ۱۰ پری صبح و آخر شب  ۱۱ پری اقدام نداشتم ۱۲ پریدی اقدام ۱۱ شب ۱۳ پری دستگاه دوتا ++داد و من حدودا ۱۲ ظهر و ۱۱ شب اقدام رفتم ۱۴ پری هنوز دستگاه ++ داشت که من ۴ عصر اقدام رفتم دستگاه ساعت ۶ عصر یه + داد ۱۵ پری هم ساعت ۹ صبح برا محکم کاری اقدام رفتم ولی دستگاه منفی بود 

Salma 3060

ممنون گلم .کیتم ظهر هاله شد. شب مثبت شد اقدام رفتم فرداش ساعت 4 عصر هم اقدام داشتم . بعدش کیت زدم رو اوج بود. فرداش 10 صبح اقدام داشتم کیتم کمرنگ تر شده بود .که فک نکنم رسیده باشه.  جمعا 3 اقدام . تخمک هم چپ بود . رژیم هم تا حدی داشتم چند ماه ولی نه سفت و سخت

روشنا جان اقدامی پسر بودن ولی قسمتش یه گل دختر بود. روز ۱۱ سیکل سونو شده و سایز فولیش ۲۳ بوده. 

اقدام هاش ۱۰ سیکل ۳ عصر

۱۲ سیکل ۷ صبح

۱۳ سیکل ۲ ظهر

۱۴ سیکل ۸ صبح

با توجه به سایز فولی و کیت ها احتمالزیاد ظهر ۱۲ تا ظهر ۱۴ سیکل ازاد شده. البته با توجه به سونوی روز ۱۱ فولی با سایز بزرگ شاید ۲۷-۲۸ ازاد شده