2777
2789
عنوان

بی احترامی همسر

895 بازدید | 49 پست

چرا یه بحث کوچیک بینممون میشه بی احترامی میکنه داد میزنه سرم موضوعات قدیمی باهم قاطی میکنه

اصلا ترس از جدایی نداره

بخاطر همین نمیتونم حرفامو بگم مجبورم بریزم تو خودم

خسته شدم دیگه

به چی  دل خوش کنم؟؟

نمیدونم آینده چی میشه 😭به چی دل خوش کنم وقتی پشتمو خالی میکنه همش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نیستی عزیزم من تا همین الان ب این موضوع فکر میکردم و بی نهایت سرد شدم ب زندگیم

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
خدا وکیلی این شوهرا رو از کجا میارین؟

همه اول ازدواج خوبن بعد یه مدت خودشون رو نشون میدن که خوب هستن یا بد 

واسه چی میگن ازدواج مثل هندونه در بسته هست

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

واقعا که! یعنی مردای تو فامیل شما همه جنتلمن و همه چی تمومن؟؟ مگه همه آدما بی نقصن؟

وا مگه من گفتم جنتلمنن؟من اصلا درباره فامیل صحبت کردمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه بی نقص نیستن ولی طرف میگه ترس از جدایی نداره یعنی عملا باهاش باختی.....

وا مگه من گفتم جنتلمنن؟من اصلا درباره فامیل صحبت کردمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه بی نقص نیستن ولی طرف میگه ترس ا ...

منظورم اینه شما که میگی این شوهرارو از کجا پیدا میکنید و برات عجیبه انگار از فصا اومدن.

حتما دورو اطرافتون همه همه چی تمومن دیگه که این  آدما برات جای تعجب دارن.

پس حتما تو فامیل شما همه خدارو شکر مردای خوب و دختراتونم کاملا خوشبختن.

خدارو شکر

ولی تو دل مردم رو خالی نکنیم

خانوم هستم
شما چیکار کردین کنار اومدین

کنار که مجبورم سعی میکنم زیاد دم خورش نشم حوصلشو مثه قبل ندارم ولی جونم واسش در می‌ره خودش می‌دونه ولی بی توجهی می‌کنه بهم خیلی سختمه

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....
شما چیکار کردین کنار اومدین

عزیزم من کنار اومدم ولی بی نهایت سررررد. من حتی دلم نمیخواد لحظه ای هم کلام شم. تازه همسر من علاوه بر بی احترامی فوق العاده دهن بینه. چی بگم خواهر. وقتی بچه هست این وسط باید لال شد اما خب دلمو زده زندگی

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊