2777
2789
عنوان

عیب هم نگیرید🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 20 پست
مثل ادمای عادی باهاش برخورد میکنم

خب پس من به ادمای عادیم نگا نمیکنم توجه نمیکنم 

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

من رو ابروم یه زخم قدیمیه و چندتا بخیه س

هرکی می پرسه چی شده با اعتماد به نفس میگم که تو بازی خوردم زمین و خیلیم این زخم قیافمو شیطون و باحال کرده و دوسش دارم چون امروزه بیشتر جوونا با تیغ رو ابروشون خط میندازن

و نمی زارم کسی به عنوان نقطه ضعف ازش استفاده کنه

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا چندروز پبش به دخترم گفت خیلی چشمات ریزه با این وجود که چشمای دخترم معمولیه همیشه از چشمای دخت ...

😂😂😂خوشم اومد

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
وقتی اومدیم خونه بهش گفتم نباید این حرفو میزدی شوهرم گفت وقتی بزرگترش اونجوری صحبت کنه از بچه ۸ساله ...

نمیدونم اخه یه جوریم بی احترامی میشه ‌ولی خب اعتماد به نفس بچه میاد پایین یا تو جمع خراب میشه اینطوری میگه بهش.ولی به نظرمن خوب کرد یاد بگیره از خودش دفاع کنه بزرگ شدهرکی هرچی گف نشینه نگا کنه تو خونه اینطوری میگن بهش فردا بزرگ شه بره بیرون یکی اینطوری بگه وایسه نگاش کنه