2777
2789
عنوان

از دست بچه هام دلم میخواد بمیرم

1521 بازدید | 67 پست

من دوتا بچه دارم .دختر ۷ ساله بی نهایت شیطون(بدتر از یک پسر)

و پسر ۴ ساله.

یعنی از صبح که بیدار میشم مشغول سرویس دادن به اینام تا دیروقت که با هزار بدبختی بخوابن.شوهرمم دیر میاد از سر کار.کمکم ندارم.

به همه وسایلای خونه هم کار دارن.بمب میترکه تو خونه!

با اینکه من خودم تحصیکرده هستم و مدام کتابای روانشناسی میخونم و از مشاوره کمک میگیرم.بازی میکنم باهاشون.یک فضاهایی میدم بهشون انرژیشون تخلیه بشه...هرکاری که فکر کنید انجام میدم ولی واقعا کم اوردم!

دلم میخواد خودمو بندازم تو یک چاه ای، جایی، بمیرم.

شوهرم با بدبختی یک پراید خرید یکساله که من سوار میشم چون وقتی اون نیست خریدها و ...با منه.امروز رفتم داروخانه با این دوتا انقدر تو ماشین دعوا کردن که حواسم پرت شدخوردم به دیوار کوچه.شوهرمم میگه تو بی دقتیتو توجیه میکنی.بخدا داشت درو باز میکرد اونیکیو بندازه بیرون قفل هم خراب بود در قفل نمیشد.من با این دوتا اژدها چیکار کنم؟

مهد و پیش دبستانی هم که نمیشه گذاشتشون برای کرونا.

الان از خستگی و ناراحتی یک رگ از توی مغزم و شونه هام میسوزه!

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخي عزيزم خيلي سخته.منكه با يدونه بچه هم جرات رانندگي ندارم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

وای چقد سخت دختر منم موقع خواب خیلی اذیت میکنه موندم چ کنم دائم بهونه میگیره 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

وای مثل بچه های من دارم خل میشم

از دستشون دوتا پسرن یکیشون یک سال و ده ماهشه یکیشون ده ماهشه

شرایطمون عین همه خواهر جان اینا بچه نیستن گودزیلان مغزشون خیلی کار میکنه

مثلا پسر کوچیکه من ۱۰ ماهشه چهاردست و پا میره زیر کابینت اون یکی میره بالای کمرش از روی کابینت خوراکی برمیداره😒😒😒 اخرش میترسم خفه کنه کوچیکه رو چون به اونم خوراکی میده بعدش

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

منم بچه بودم شیطون بودم دوس ندارم بچه دار شم  که یه موقع بخودم  بره 😭بعد بقیه بهم بگن خجالت بکشم 😓خصوصا دختر با اینکه عاشق دخترم اما بدم میاد بگن مث خودت شیطونه فلانه😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️