2777
2789
عنوان

راهنمایی برای طب سوزنی

148 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من ساکن اصفهان هستم می خواستم ببینم کسی با طب سوزنی برای مشکلات گوارشی و درد عادت ماهانه تا حالا نتیجه دیده؟؟؟ 

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
منم اصفهانم ی دکتر خوب ک واسه تنبلی تخمدان باشه بهم معرفی کن میخام باردار شم اگه میدونی🙏🧡

من شنیدم اصفهان دکتر شهناز فشارکی خوبه

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصفهانم ی دکتر خوب ک واسه تنبلی تخمدان باشه بهم معرفی کن میخام باردار شم اگه میدونی🙏🧡

دکتر رویا رضوی آمادگاه

دکتر علامه آدرسش را دقیق نمیدونم ولی یکی دوستام مشکلی مشابه شما داشت چند سال بود باردار نمی شد پیش ایشون رفت و الان یک بچه 2 ساله داره

دکتر رقایی معروفترین دکتر زنان اصفهان

عالیههههههههه

من 35 سالمه و مجردم ولی ایشون دکتر مامانم بود  من و دو برادرم را را به دنیا اورد

3 سال پیش دکترها به مامانم گفتند باید رحمت را در بیاری ولی ایشون با دارو و کورتاژ مامانم را درمان کرد در ضمن خیلی فرز هست و دستش سبکه

نوبتهاش طولانیه مگه اینکه پارتی داشته باشی

دکتر زنان زیاد می شناسم ولی این 3 تا عالی اند

مخصوصا دکتر رقایی که تاج سر همه شون هست

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
دکتر رویا رضوی آمادگاه دکتر علامه آدرسش را دقیق نمیدونم ولی یکی دوستام مشکلی مشابه شما داشت چند سال ...

مرسی از راهنمایی خوبتون عزیزم🙏💙

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋