2777
2789
عنوان

هیچکس ارزش دلسوزی نداره

2759 بازدید | 18 پست

دوستان اینو نوشتم که شاید برای شما هم تجربه و درس عبرتی بشه 

من چند روزه بعد از مدت ها اومدم پیش خانوادم و دیشب توی خونه به دلایلی مجبور شدم تنها بمونم و خانوادم نبودن

نصف شب دیدم سقف در حال ریختن هست و صدای جیغ و داد و فحش کل ساختمان پر کرده و حدود  یک ساعتی ادامه داشت  

یک دفعه دیدم یکی داره مشت میکوبه به در که تورو خدا در باز کن داره منو میکشه

منم با ترس لرز در باز کردم

زن همسایه خودش پرت کرد تو منم اصلا نمیشناختمش و فقط دلم سوخته بود

یکدفعه دیدم شوهرش داره در رو میشکنه و فحش های رکیک جنسی میده 

اگر هستید بقیش رو بگم دوستان 

دلسوزی که نه

بهتره بگیم خودسوزی🥴🥴

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش دلسوزی

اومدم بگم به خودت فکر کن 

ماجرا چیه به به

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

یکی بمن بگه چجوری ادرس تاپیکم بزارم 

ک برام گزارش بزنین

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

منم گفتم الان زنگ میزنم پلیس بیاد تکلیفتو روشن کنه و زنش هی مانع میشد ولی اخرش من زنگ زدم و‌پلیس اومد تا زنش پلیس رو دید

شروع کرد که این زنه دروغگو هست دنبال دردسره به شوهر من چشم داره و اصلا سر این دعوامون شده و شروع کرد به غربتی گیری در اوردن و لعنت و نفرین کردن 

منم گفتم الان زنگ میزنم پلیس بیاد تکلیفتو روشن کنه و زنش هی مانع میشد ولی اخرش من زنگ زدم و‌پلیس اوم ...

خب اسی یه دمپایی می گرفتی دستت خودشو شوهرشو حسابی میزدی

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

توی همین حین یکدفعه یادم افتاد که حلقه و پشت حلقه ایم نیست و دقیقا روی میز بوده خلاصه که کلی دعوا شد و کار به کلانتری و غیره کشید 

اخه این چه کاری که بعضی ها میکنن که آدم دیگه به هیچکس حتی اگر داشت میمرد هم کمک نکنه 

توی همین حین یکدفعه یادم افتاد که حلقه و پشت حلقه ایم نیست و دقیقا روی میز بوده خلاصه که کلی دعوا شد ...

این آدما... دارن