2777
2789

سلام

من امروز جواب ازمایشمو گرفتم عددش خییییلی بالاست.5.3 و ریسک 1به6  غربالگری اول عدد ان تی 3 شد که نمونه از جفت دادم تو جواب اولیه گفتن سالمه از نظر سندروم.

کسی بوده با ریسک بالایafp بچش سالم باشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از دیروز دقیقا همین مشکل و دارم و دارم دیوونه میشم 😢 منم ریسک ntds 1:5 

نگران نباش عزیزم منکه مشکل نقص لوله نداشت خداروشکر. البته الان دیگه فک کنم خودت انومالی رفته باشی

نگران نباش عزیزم منکه مشکل نقص لوله نداشت خداروشکر. البته الان دیگه فک کنم خودت انومالی رفته باشی

سلام عزیزم، آره رفتم انومالی و بعدش اکو قلب جنین، و سونو سه بعدی که خداروشکر اوکی بود تا اینجا 

سلام بهار جان شما بچتون سالم بدنیا اومد انشاالله؟

فقط سونو دادین؟آمینو انجام ندادین؟

برای بالا بودنafp چی کار کردین؟ یا همون ntd ؟برای من دکترم گف باید آنومالی پیشرفته بدی.آمینو ننوشت ...

عزیزم اصلا نگران نباش، NTD من 1 به‌ 5 بود، الان یه هفته است نی نی جانم بغلمه، سالمه شکر خدا... سونو سه بعدی و انومالی و اکو قلب جنین داده بودم برای چک

عزیزم اصلا نگران نباش، NTD من 1 به‌ 5 بود، الان یه هفته است نی نی جانم بغلمه، سالمه شکر خدا... سونو ...

خیلی ممنون ک جواب دادی عزیزم.مبارکتون باشه.ی عمر ب خوشی کنار هم زندگی کنید.

منم تقریبا ی ماه دیگه وقت زایمان هس .در حال حاظر درگیر زایمان زودرس و استراحت مطلق برای منم دعا کنید ک بچم سر موعد و کامل و سالم دنیا بیاد.

خیلی ممنون ک جواب دادی عزیزم.مبارکتون باشه.ی عمر ب خوشی کنار هم زندگی کنید. منم تقریبا ی ماه دیگه و ...

مرسی عزیزم 😍 😍 😍 ایشالا شما هم در کنار نی نی جان تون و خانواده در کمال صحت وسلامتی و شادی باشید 💛 نی نی جان به موقع اومد پیشتون؟