2777
2789
ن هیچی براش گوشی گرفتن گفتن دیگه مشقاتو بنویس گفت باشه گوشی گرفت ولی ننوشت اونام گفتن باید گوشی بدی ...

حتما باید مشاوره بشه افسردگی داره احتمالا این حجم از بی تفاوتی و بی انگیزگی برای یه نوجوون غیرعادی هست 

تقریبا شبیه داداش شما کم حرفم بودم دوست ندارم بگم چیا کشیدم ببخشید

اشکال نداره عزیزم نمیخاستم ناراحتتون کنم 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما باید مشاوره بشه افسردگی داره احتمالا این حجم از بی تفاوتی و بی انگیزگی برای یه نوجوون غیرعادی ه ...

حالا کی این بابا و مامان منو راضی کن من میگم شاید خوب شد هر چی دیرتر بدتر

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

اشکال نداره عزیزم نمیخاستم ناراحتتون کنم 

ناراحت نشدم مهم نیست ولی کاش یکی مثل شمارو داشتم حداقل ازم میپرسید چه مرگمه. باهاش حرف بزنین با ارامش سعی کنین نشونش بدین که هواشو دارین و مهمه براتون 

مشاورا تلفنی بنظرتون چطورا اخه اینکه هیجووووره دکتر نمیاد هر کارم دکتر بده نمیکنه

از الان که ۱۳ سالشه حرف شنوی نداره از هیچ کس بعدا میخواید چکار کنید 

حضوری ببرید دکتر بهتره راضیش کنید هر جور شده

اگر راهی نبود راهی بساز ...
از الان که ۱۳ سالشه حرف شنوی نداره از هیچ کس بعدا میخواید چکار کنید  حضوری ببرید دکتر بهتره را ...

وای هیجور راضی نمیشه مگه اینککه بابام رست و پاش بگیره ببرش

وای هیجور راضی نمیشه مگه اینککه بابام رست و پاش بگیره ببرش

اگه راضی نشه تلفنی هم نمیشه دیگه نخواد صحبت نمیکنه

بهتره به جای زور با محبت و عشق ازش دعوت کنید 

اگر راهی نبود راهی بساز ...
اگه راضی نشه تلفنی هم نمیشه دیگه نخواد صحبت نمیکنه بهتره به جای زور با محبت و عشق ازش دعوت کنید&nbs ...

والا میگفت دلم جوجه میخاد و فلان و .. براش گرفتن ک تشویق بشه مثلا فایده نداااره هیچ