بچه ها داداشم ۱۳ سالشه درو باز نمیکنه .پیش مامانم میخابه.مشق نمینویسه بیخیاله صدا برا معلما نمیفرسته.ورزش ک باید فیلم بدن فیلم نمیده.پرخاشگره.جواب تلفن هیچکس نمیده.تو عمرش تا سر کوچه نرفته. بقالی اصلا نرفته. میریم شهر بازی نمیره بازی کن.خونه من تنها نمیاد ن خونه من بلکه خونه هیچکس تنها نمیره به هیچکس سلام نمیکنه . تنها فردی ک باهاش خوبه دختر منه ک بعضی وقتا اونم یکم حرص میده.ولی تو مدرسه پسر خوب و باهوشیه معلماش میگن کاملا طبیعیه و خوبه تو مدرسه دوست هم داره کلا تو مدرسه خوبه. بچگیم همچیزش سر موقع و عالی بود خیلی باهوش بود .حالا من میگم نیاز ب مشاور داره بابام قبول نمیکنه ک مشاوره میخاد میگه خودش زده اون راه ولی من میگم مشکل داره باید مشاوره بره ای خدا شما چی شما مثل بابام فک میکند مشاور نمیخاد یا میخاد؟
منتظرم دوباره مامان بشم دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.