2777
2789
عنوان

ساس توی خونمون هست😞

206 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی هست تجربه داشته باشه؟

قراره فردا سم پاش بیاریم که کلا همه جارو سمپاشی کنه. مبلا کمدا لباسا تخت هممممممممه چی.

از بین میرین؟ تجربه کسی داره؟

خدای عزیزم دوست داشتنی های منو برام نگه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی لحظه فکر کردم ساسی و میگی

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

ساس چیه نشنیدم تاحالا

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

من مادرم اینا خونشون ویلاییه دوسال درگیرش بودن آخر سر یه قرصایی بودن فک کنم قرص برنج گذاشتن تو کل خونه حدود ۴۰تا بعدم کل خونه رو ۳روز تخلیه کردن خیلی خطرناکه درا هم کیپ کردن شکرخدا رفت کل خونه رو بعد بکوب شستیم 

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین  
من مادرم اینا خونشون ویلاییه دوسال درگیرش بودن آخر سر یه قرصایی بودن فک کنم قرص برنج گذاشتن تو کل خو ...

ساس چیههههه

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
من مادرم اینا خونشون ویلاییه دوسال درگیرش بودن آخر سر یه قرصایی بودن فک کنم قرص برنج گذاشتن تو کل خو ...

من یه کمد برزنتی داشتم دوماه پیش، پشتِ اون پیداشون کردم.لونه داشتن اونجا. بعد کل اتاقو تخلیه کردیم و همه ی کمدا و موکت و لباسا و کف و دیوار و درزا رو سم زدیم.خودمون سم زدیم.

بعدش کل خونه رو بازرسی کردم جایی نبودش.

حالا بعد از دو ماه تک و توک دارم میبینم. که وسط روز دیدم دوتاشونم.

باید همون موقع کل خونه رو سمپاشی میکردیم و اشتباهمون این بود که به همون اتاقِ آلوده اکتفا کردیم.

حالا سمپاش بیاد حله؟گفته یه بار سمپاشی میکنم همه جا و همه چی رو یه مرحله بعد هم گاز توی خونه پخش میکنم.

نگرانم که نکنه با لباسامون خونه ی مامانم و خواهرام برده باشیم. اوناهم دچار بشن.

این دیگه چه کوفتی بود😞

آره از بین میرن  فقط دو روز تو خونه نرین

با یه مرحله سمپاشی که همه جا و همه چیزو سم بزنه سمپاش حل میشه؟خسته شدم دیگه. وسواس شدم.

نگرانم که نکنه با لباسامون خونه ی مامانم و خواهرام برده باشیم. اوناهم دچار بشن. این دیگه چه کوفتی ب ...

ما میرفتیم اونا چادرو مانتو رو موقع برگشتن میتکوندیم نه نگران نباش ان شالله با سمپاشی و گاز میرن خیلی ظلماته این ساس از وسایل چوبی کهنه میاد 

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین