2777
2789

یه مدت پیش متوجه مکالمه شوهرم با یک زن شدم که زنه بهش میگف من دارم میرم بیا بهم سر بزن شوهرمم پیچوندش گف نیستم خلاصه خیلی بهم ریختم تا چند روز پیش باهاش قهر بودم و به جدایی فک میکردم تا اینکه نشست باهام صحبت کرد و گفت زنه ماشینش خراب بوده خیلی خرج مکانیک داشته و به شوهرم جای پول ماشین پیشنهاد رابطه داده و شوهرم میپیچوندتش و اون هر دفعه زنگ میزده که پس قسطیش کن پس برام بفروشش و شوهرم میگه من میپیچوندمش خلاصه الان پیگیر ریز مکالمات هستم تا شماره زنرو گیر بیارم ، معرف این خانم یه اقای متشخص بوده حالا نمیدونم به زنه زنگ بزنم بپرسم جریان یا به معرفش بگم میخام مطمین شم شوهرم راست گفته یا نه بنطرتون چکار کنم ته ماجرارو در بیارم

🤔به زنه که نه ،نه صورت قشنگی داره نه هم حقیقتو میفهمی 

از معرف بپرس 

واقعا هستن همچین خانمایی😐😞

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

بله من روانشناسم و در حد تجربه شخصی و آگاهیم راهنماییتون میکنم.

خوب اول باید با خودت روراست باشی که دنبال چی هستی و چه فایده ای برات داره.مثلا اگه بفهمی بهت دروغ گفته میخوای چکار کنی و چه نتیجه ای داره و چه آوری بر رابطه میذاره؟!!

مثلا با فهمیدن یه رابطه پیامکی میخوای طلاق بگیری؟!؟! یا نه فقط تخریب دیوار اعتماد و کاشت بذر بدبینی و سو ظن در رابطه حاصل این کنکاشت. 

از قدیم گفتن هر باغچه ای بیل بزنی یه کرمی درمیاد

پس شما بجای پرسش از یک خانوم که بدکاره هستش اینو به شوهرتان منتقل میکنید که حرف یه همچین آدمی برای من بیشتر از حرف شوهرم اهمیت داره و درواقع به غریبه فاسد بیشتر از همسرم اعتماد دارم

یا از رابط بپرسین بجز اینکه اون فرد برای تبرئه خودش بسمت واقعیت رو نمیگه، همسرتون و رابطه اتون رو جلوی یه غریبه به چالش کشیدین و شکستن  اعتمادبنفس و کاشت کینه در دل همسرتون ،هیچ فایده ای نخواهد داشت که هیچ،سراسر ضرر

پس 

در روابط زناشویی بنا رو بر اعتماد بگذاریم و بجای مچ گرفتن دست همدیگرو بگیریم

پس با گفتن جمله "عزیزم من به تو اعتماد دارم و میدونم که چیزی غیر ازین که گفتی نبوده" ، اگه همسرتون خطایی هم کرده باشه خودش شرمنده میشه و عذاب وجدان میگیره

سلام بله من روانشناسم و در حد تجربه شخصی و آگاهیم راهنماییتون میکنم.  خوب اول باید با خودت رو ...

و اینکه نیازی نیست ته ماجرا رو دربیاری چون بجز حال خرابی و نشخوار فکری چیزی عایدت نمیشه

به جای ته ماجرا سعی کن پرونده این موضوع رو دوتایی با کمک همسرت ببندی،البته تجربه ثابت کرده مردی که خلافکار و خیانت کار باشه اولا پیام هارو پاک میکنه و گوشی جدا و خط جداگانه میخره و درثانی ازین یه بعد کمی بیشتر حواست به زندگیت و شوهرت باشه ،چون هیچ ماهی پشت ابر نمیمونه و اینکه زن یا مردهای خیانتکار به مرور زمان با تغییر رفتار در زندگی زناشویی یه جورایی خودشون رو نشون میدن

البته یه پیشنهادم دارم واسه همه زوجین،اینکه کمی بیشتر به نیازهای همسرتون توجه کنید و سعی کنید نیازهای عاطفی ،فیزیکی و ظاهری و جنسی برآورده کنین،چون پیگیری بهتر از درمان،😀😀😀 مطالعات نشون داده ۲۰-۳۰ درصد دلیل خیانت زوجی هست که بهش خیانت شده،با بی توجهی به ظاهر خودشون،برآورده نکردن و بی اعتنایی به نیازهای طرف مقابل و.....(البته که خیانت هیچ جای توجیه و توضیح نداره) اما خوب اینا عاملهای محرک و واقعیات زندگی هستن

سلام بله من روانشناسم و در حد تجربه شخصی و آگاهیم راهنماییتون میکنم.  خوب اول باید با خودت رو ...

ممنون از راهنماییتون اما این بار دومم که که وارد چهارچوب خیانت شده چرا دروع بگم اعتماد ندارم و میترسم دروغ گفته باشه و راه و روشش پیدا کنه و این پس این روش بکار بگیره ببینین برا من سواله چرا این رابطه سمی رو در مرحله اول نکشته و پیشرفت کرده و کشدار شده میگه یه هفته بوده زنه زنگ میزده هر روز چرا بلاکش نکرده چرا جواب داده

و اینکه نیازی نیست ته ماجرا رو دربیاری چون بجز حال خرابی و نشخوار فکری چیزی عایدت نمیشه به جای ته م ...

منظورم پیشگیری بهتر از درمان

(این گزینه اصلاح اتوماتیک کلمات دهن مارو سرویس کرده)

ممنون از راهنماییتون اما این بار دومم که که وارد چهارچوب خیانت شده چرا دروع بگم اعتماد ندارم و میترس ...

در صمن شماره هاش پاک میکرده اما در مورد دلیل خیانت من هیچ چیز از توجه به ظاهر  و محبت کم نزاشتم من سی سالم و دلم میسوزه اون صدای یه پیرزنه یعنی ظاهر پیرزنه از من که جوونم بهتره من از خوبی زیبایی و مهربونی زبانزد همه هستم  مگه خوشی زده باشه زیر دلش

تروخدا جوابم بدین منتظرم خواهش میکنم

بینید خواهر عزیز،شما اصلا موضوع زیبایی و مقایسه و سن و...بذارید کنار،فقط اینو بگم که هیچ رابطه ای بین معیارهای شما و فرد مورد انتخاب برای خیانت وجود نداره و تجربه شخصیم اینه که اکثرا رابطه های فرا زناشویی با افرادی هست که ظاهر و سن نسبت به همسر پایینتره(دلیلش نیاز به بحث و بررسی داره که اینجا جاش نیست)

تروخدا جوابم بدین منتظرم خواهش میکنم

اگه قبلا سابقه داشته و تکرار شده که حتما حتما به مشاور باید مراجعه کنید که از دوحالت خارج نیست

یا همسرتون خیانتکار،که یا باید درمان بشه و تاوان عملکردش رو بده، یا با طلاق یا ....(انشاالله که این گزینه نیست)

یا شما نسبت به همسرتون دچار شک شدین که باید درمان بشه